AstraZeneca : Χτίζεται εργοστάσιο στη Γερμανία που θα παρασκευάζει εμβόλιά της
Την ανέγερση εργοστασίου στο οποίο θα παράγεται το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19 ξεκίνησε η γερμανική φαρμακευτική εταιρία IDT-Biologika στην περιοχή Ντεσάου-Ροσλάου, στην Σαξονία 'Ανχαλτ.
Την ανέγερση εργοστασίου στο οποίο θα παράγεται το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19 ξεκίνησε η γερμανική φαρμακευτική εταιρία IDT-Biologika στην περιοχή Ντεσάου-Ροσλάου, στην Σαξονία ‘Ανχαλτ.
Σύμφωνα με την εταιρία, η οποία επενδύει για την επέκταση των εγκαταστάσεών της περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, η παραγωγή θα μπορεί να ξεκινήσει στις αρχές του 2023. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί εργοστάσιο εμφιάλωσης του εμβολίου, ενώ, όπως ανακοίνωσε η IDT, το έργο θα ολοκληρωθεί στον μισό χρόνο από ό,τι συνηθίζεται.
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου
- Φως στο Τούνελ: «Μην ανησυχείς κάηκε νεκρή» – Η παραδοχή σοκ του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 20χρονο Παλαιστίνιο

