
AstraZeneca : Χτίζεται εργοστάσιο στη Γερμανία που θα παρασκευάζει εμβόλιά της
Την ανέγερση εργοστασίου στο οποίο θα παράγεται το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19 ξεκίνησε η γερμανική φαρμακευτική εταιρία IDT-Biologika στην περιοχή Ντεσάου-Ροσλάου, στην Σαξονία 'Ανχαλτ.
Την ανέγερση εργοστασίου στο οποίο θα παράγεται το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19 ξεκίνησε η γερμανική φαρμακευτική εταιρία IDT-Biologika στην περιοχή Ντεσάου-Ροσλάου, στην Σαξονία ‘Ανχαλτ.
Σύμφωνα με την εταιρία, η οποία επενδύει για την επέκταση των εγκαταστάσεών της περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, η παραγωγή θα μπορεί να ξεκινήσει στις αρχές του 2023. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί εργοστάσιο εμφιάλωσης του εμβολίου, ενώ, όπως ανακοίνωσε η IDT, το έργο θα ολοκληρωθεί στον μισό χρόνο από ό,τι συνηθίζεται.
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
- Ξεκίνησαν να αποστέλλουν τα πρώτα «ραβασάκια» οι έξυπνες κάμερες – Τι ισχύει αν δεν πληρωθούν
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ανασχηματισμός: Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο
- Έλενα Χριστοπούλου – Κλέλια Ανδριολάτου: Οριστικό τέλος στη συνεργασία τους -Τι συνέβη – Η ανακοίνωση
- Βίντεο ντοκουμέντα δείχνουν τη δράση της σπείρας που χτυπούσε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών





