Από την Παρασκευή στους δρόμους της Αθήνας τα πρώτα νέα λεωφορεία – Ποιες γραμμές ενισχύονται
Τα πρώτα 40 λεωφορεία με leasing θα αρχίσουν από την Παρασκευή να βγαίνουν στους Αθηναϊκούς δρόμους για να ενισχύσουν 14 από τις πιο επιβαρυμένες γραμμές. Το επόμενο διάστημα θα βγει σταδιακά και το σύνολο των 300 νέων οχημάτων
Τα πρώτα 40 λεωφορεία με leasing θα αρχίσουν από την Παρασκευή να βγαίνουν στους Αθηναϊκούς δρόμους για να ενισχύσουν 14 από τις πιο επιβαρυμένες γραμμές. Το επόμενο διάστημα θα βγει σταδιακά και το σύνολο των 300 νέων οχημάτων.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Γιάννης Γκόλιας, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την ενίσχυση των ΜΜΜ. «Τα λεωφορεία έχουν όλες τις προδιαγραφές που χρειάζεται να έχουν για να κυκλοφορούν με ασφάλεια» σημείωσε ο κ. Γκόλιας.
«Μετά από 12 χρόνια, κάναμε 650 προσλήψεις. Οι 356 είναι οδηγοί που έρχονται στην ΟΣΥ και θα στελεχώσουν αυτά τα λεωφορεία. Είναι μια τομή αυτό που έγινε» πρόσθεσε.
«Είμαστε η μοναδική χώρα στην ΕΕ που αυξάνει τον στόλο και τα δρομολόγιά της κατά 50%» τόνισε, λέγοντας ότι επί 10 χρόνια δεν έγινε τίποτα στο ζήτημα ενίσχυσης του στόλου και του προσωπικού.
Ακόμα, ο κ. Γκόλιας γνωστοποίηση ότι επίκειται διαγωνισμός για 800 νέα λεωφορεία, που αναμένονται εντός του 2022.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας