Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: «Αυτό το κάτι» που θέλουμε έδωσαν απλόχερα η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς

Σπίτι με το MEGA: «Αυτό το κάτι» που θέλουμε έδωσαν απλόχερα η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς

Μια μαγική βραδιά ετοίμασαν για το βράδυ του Σαββάτου η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς

Μια μαγική βραδιά ετοίμασαν για το βράδυ του Σαββάτου η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς.

Οι τηλεθεατές του MEGA απόλαυσαν το ερωτευμένο ζευγάρι που βρέθηκε μαζί στη σκηνή μετά από 25 χρόνια.

Επιτυχίες από το παρελθόν που δεν σταματήσαμε ποτέ να τραγουδάμε και χορευτικά τραγούδια δεμένα σε ένα υπέροχο πρόγραμμα.

Οι χρήστες των social media από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής έδειξαν την αγάπη τους στους δύο ερμηνευτές και έφεραν το #spitimetomega πρώτο στα ελληνικά trends.

Μερικά χαρακτηριστικά tweets

Μαζί στη ζωή, μαζί στη σκηνή

Ζευγάρι στη ζωή, οι δύο ερμηνευτές συναντήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να χαρίσουν στο κοινό τραγούδια αγαπημένα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παρουσιάζει την μαγική αυτή βραδιά και ανέλαβε να καλωσορίσει το κοινό στην αρχή της εκπομπή.

«Καλωσήρθατε στο Σπίτι με το ΜEGA. Απόψε ήρθαμε εδώ για να απολαύσουμε την Καίτη και τον Διονύση. Και αν δεν καταλάβατε καλά. Την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Θα ακούσουμε τραγούδια πάρα πολύ γνωστά που όλοι έχουμε τραγουδήσει. Τραγούδια με το οποία έχουμε ερωτευτεί, έχουμε διασκεδάσει, έχουμε χορέψει, έχουμε συγκινηθεί, έχουμε κλάψει. Αυτό το ζευγάρι έχει μάθει να μας χαρίζει απλόχερα όλα αυτά τα συναισθήματα. Αυτή η βραδιά είναι η πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια που έχουν να εμφανιστούν μαζί» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Αμέσως μετά η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς τραγούδησαν μαζί μπροστά στο πιάνο το τραγούδι «Μόνο αγάπη» που έχει πει μαγικά τη δεκαετία του ’80 ο Γιάννης Πάριος.

Ξέφρενο πάρτι από τον Διονύση Σχοινά

Την μεγάλη έναρξη του πάρτι έκανε ο Διονύσης Σχοινάς με τραγούδια που έχουμε όλοι τραγουδήσει και εκτόξευσαν την καριέρα του.

«Μεγάλωσα απότομα» σε μουσική Ορέστη Πλακίδη και στίχους Μαρίας Πλακίδη από τον δίσκο «Σ’ αγαπώ» του 1995.

Μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του Σχοινά που έκανε την νεολαία να παραληρεί.

Στη συνέχεια «Ποτέ» του Φοίβου από το 1994, σε μια συνεργασία των δύο καλλιτεχνών που άφησε εποχή και τον δίσκο «Πρώτη αγάπη».

«Αυτό το πάρτι που έχεις μάθει όλο τον κόσμο να συμμετέχει πότε ξεκίνησε;» ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος τον Διονύση Σχοινά και εκείνος απάντησε: «Πριν 11 χρόνια ξεκινήσαμε με τον φίλο μου τον Κώστα Λαϊνά σιγά σιγά με έναν πιάνο και μια κιθάρα. Και τα φιλαράκια μας μας στηρίξανε και γεμίζουμε πια μεγάλα μαγαζιά».

«Πάρτυ» στην αρχή της δικής του γιορτής από τον Διονύση Σχοινά σε μουσική και στίχους Φοίβου και το πάρτι πραγματικά ξεκίνησε στις οθόνες μας.

«15 έτη φωτός» και πάλι του Φοίβου από το 2015 και «στο διάστημα χαμένος πια…» από τον Διονύση Σχοινά και αμέσως γίνεται «Καλοκαίρι».

«Ομορφαίνεις τη ζωή μου» σε μουσική και στίχους Φοίβου με σούπερ ανεβαστική διάθεση.

«Το δαχτυλίδι» ή αλλιώς «Αν μ’ αγαπάς» στη συνέχεια, ένα τραγούδι που συνόδευε όχι στιγμές απόλυτου έρωτα αλλά και προτάσεις γάμου των θαυμαστών του.

«Τι τρελά μου ζητάς» για το τέλος αυτού του μέρους πριν ανέβει στην σκηνή ανέβει η Καίτη Γαρμπή.

Το πάρτι που διοργανώνει ο Διονύσης Σχοινάς εδώ και χρόνια σε σκηνές της Αθήνας μετέφερε απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές τους του MEGA.

«Μύκονος» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα, «Τρέμω» του Γιώργου Θεοφάνους αλλά και «Στοιχηματίζω» που έχουμε αγαπήσει από την Μαντώ.

Τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες και έχει εντάξει τέλεια ο Διονύσης Σχοινάς στο πρόγραμμά του.

«Έμενα θες» του Σάκη Ρουβά, «Αποδείξεις» του Νίκου Καρβέλα και «Καπνός» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στη συνέχεια «Προδιαγραφές» του Γιώργου Λεμπέση από το μακρινό 2001.

Ατελείωτος χορός ακόμα και από το… σπίτι

Ο Διονύσης Σχοινάς αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι μπορεί πολύ εύκολα όχι μόνο ξεσηκώσει το κοινό αλλά και να κρατήσει το κέφι αμείωτο.

Με επιτυχίες του παρελθόντος που όλοι χορεύουμε στις βραδινές μας εξόδους χαρίζει αυτό το Σαββατόβραδο στο κοινό μια μαγική βραδιά.

«Παραδώσου λοιπόν» του Πασχάλη, «Στη ντισκοτέκ» της Ελπίδας, «Άκρως τολμηρό» της Δέσποινας Βανδή, «Παράφορα» του Σάκη Ρουβά και όλα αυτά «μπλεγμένα» με ξένα χορευτικά τραγούδια.

«Αλλάζω» από την προσωπική δισκογραφία του Σχοινά σε μουσική και στίχους Κωνσταντίνου Πουλή.

«Όλος ο κόσμος σας βλέπει σαν ένα ζευγάρι πολύ δεμένο και ερωτευμένο. Υπάρχει συνταγή. Όσο δουλεύεις για τη δουλειά σου τόσο πρέπει να δουλεύεις για τη σχέση σου» σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Κάθε ζευγάρι πρέπει να βρει τη δική του συνταγή» ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς.

«Εμάς μας αρέσει πολύ να έχουμε τις ελευθερίες μας. Ούτε εγώ είμαι μια γυναίκα που κλειστώ μέσα στο σπίτι, ούτε εκείνος. Απολαμβάνουμε τις ελευθερίες μας, θέλουμε το δικό μας χρόνο στο σπίτι, να κάνουμε πράγματα ξεχωριστά. Αλλά ζευγάρια δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο» είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Η σχέση αυτή έχει κρατηθεί γιατί υπάρχουν αυτές οι ελευθερίες και ο σεβασμός» κατέληξε ο Διονύσης Σχοινάς.

«Τις επιτυχίες της Γαρμπή τις καταλαβαίνεις από την πρώτη νότα»

«Ήρθε η στιγμή να ακούσουμε τραγούδια που όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Με το που θα ακούσουμε την πρώτη νότα ξέρουμε ποιο είναι» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος εισάγοντας το κοινό στην επόμενη ενότητα.
«Αυτό είναι καταπληκτικό. Το ζω εγώ στα λάιβ μου κάθε φορά. Είναι σαν να μπαίνει γκολ από τα αποδυτήρια. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από αυτό» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή και αναφέρθηκε ειδικά στην «Πρόβα».

«Θυμάμαι να δουλεύω το 1989 στον Ζυγό με τον Χάρυ Κλυν, την Ελπίδα, τον Μανώλη Μητσιά. Και είμαστε πάνω στο ραδιόφωνο με την Ελπίδα γιατί η γυναίκα του Τουρνά έπαιξε για πρώτη φορά την ‘Πρόβα’. Έβαλα τα κλάματα, συγκινήθηκα πολύ» εξομολογήθηκε η ερμηνεύτρια.

Η σχέση της Καίτης Γαρμπή με τον Φοίβο κρατάει πολλά χρόνια και έχει αφήσει στη μουσική σκηνή μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια.

Μετά την τεράστια που είχε ο έκτος προσωπικός δίσκος της Γαρμπή «Ατόφιο χρυσάφι» το 1994 με μουσική και στίχους Φοίβου το δίδυμο επανήλθε δύο χρόνια αργότερα.

«Αρχίζω πόλεμο» τραγουδούσε η Γαρμπή και το κοινό τραγουδούσε όρθιο σε κάθε της εμφάνιση.

Ο δίσκος έκανε ιδιαίτερα γνωστό τον Φοίβο και άφησε κλασικές επιτυχίες όπως το «Θα μελαγχολήσω», τραγούδι που έγινε σημείο κατατεθέν της Γαρμπή.

Εκτός όμως από το παρελθόν η Καίτη Γαρμπή επανήλθε με Φοίβο πριν από μερικούς μήνες και το «Σε όποιον αρέσω» και το «Κορμιά Χαμένα» που άρεσε πολύ στο κοινό της

Σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια το επόμενο τραγούδι. «Ανεμοδαρμένα ύψη» από το 2013, ένα τραγούδι με το οποίο η Γαρμπή επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από αρκετά μεγάλη απουσία.

«Ήλιος δεν βγαίνει» και Φοίβος ξανά για τη συνέχεια και το 2019 και αμέσως μετά επιστροφή στη δεκαετία του ’90.

«Πολιορκία» από το «Ατόφιο Χρυσάφι» και το 1994 και «Μια φορά κι έναν καιρό» από το «Αρχίζω πόλεμο».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024