Γιώργος Κοψιδάς: Δείτε τον όταν ήταν Εύζωνας
Ο Γιώργος Κοψιδάς τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του από τα παλιά από τότε που ήταν τσολιάς.
Οι επώνυμοι Έλληνες τιμούν τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση και γεμίσαν με φωτογραφίες τα προσωπικά τους προφίλ στα social media.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πέρασαν το δικό τους μήνυμα για την ελληνική επανάσταση του 1821.
Άλλοι ανάρτησαν τη γαλανόλευκη σημαία μας και άλλοι τους ήρωες της επανάστασης.
Το story του Γιώργου Κοψιδά
Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος γύρισε από Άγιο Δομίνικο πριν από μερικές μέρες, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.
Ο πανύψηλος ηθοποιός τίμησε την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα χρόνια του ως εύζωνος.
Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά Ελλάδα», «200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση», αλλά και «200 χρόνια Ελληνικό κράτος».
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές