Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nέγρος του Μοριά : Έριξαν τους λογαριασμούς του στα social media

Nέγρος του Μοριά : Έριξαν τους λογαριασμούς του στα social media

Έριξαν το προφίλ του ράπερ στο Instagram για ένα ποστ που δεν έκανε ποτέ - Η απάντηση που έδωσε ο «Νεγρος του Μοριά».

Ο Κέβιν από την Γκάνα είναι ένας ράπερ που μεγάλωσε και ζει στην Κυψέλη και επέλεξε το ψευδώνυμο «Νέγρος του Μοριά» από σεβασμό στον Κολοκοτρώνη.

Tο Σάββατο, κάποιος θαυμαστής του ανάρτησε ένα κολάζ στο οποίο είχε αντικαταστήσει το πρόσωπο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη με εκείνο του καλλιτέχνη.

Ο ράπερ, θεωρώντας πως η συγκεκριμένη εικόνα δεν δείχνει σεβασμό προς τον εθνικό ήρωα, αρνήθηκε να τη δημοσιεύσει στο προφίλ του, με την εικόνα ωστόσο να κυκλοφορεί στα social media.

Έτσι, βρέθηκε σε σελίδα, η οποία την ανέβασε, σημειώνοντας όπως αναφέρει ο κυψελιώτης ράπερ, ότι «καλλιτέχνες όπως ο Νέγρος του Μοριά αλλοιώνουν και προδίδουν την ιστορία της χώρας» και ότι «δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία τέτοια παρουσία στην Ελλάδα», συνοδευόμενη από άκρως ρατσιστικά σχόλια.

Μετά από αναφορές χρηστών, το προφίλ του στο Instagram απενεργοποιήθηκε.

«Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει απενεργοποιηθεί διότι κάποιοι χρήστες θεώρησαν ότι δεν έχω θέση στην Ελλάδα και πόσο μάλλον να κάνω represent τη Χώρα που γεννήθηκα, σέβομαι, αγαπώ και εκπροσωπεύω εδώ και χρόνια», έγραψε σε μήνυμα του.

Σήμερα Πέμπτη, έχει σβηστεί και ο λογαριασμός του στο Facebook.

«Δεν θα σταματήσω να αγαπάω την Ελλάδα», δηλώνει ο ίδιος

«Δεν θα σταματήσω να αγαπάω την Ελλάδα. Σέβομαι από νιονιό παιδί τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, είναι μαγκιόρος και λεβέντης. Τα παιδιά του σήμερα, αν αγαπάνε το τόπο τους, απλά τους προτείνω να διαβάσουν την ιστορία του τόπου τους, αυτο θα τους κάνει δυνατότερους και ετοιμοπόλεμους, το να κάνουνε έμενα μπλοκ, δεν βγαίνεις μάγκας, δεν περιέχει σοφία αυτή η ενέργεια, είναι απλά μια φτωχή λοβιτούρα.

Άμα θες να ‘σαι γιαρμάς, καλή τύχη αλλά άμα θες να ‘σαι μαχαραγιάς, διάβασε. Όχι μόνο τον Κολοκοτρώνη, μάθε για την Κυρία Μαντώ Μαυρογένους, για την Μπουμπουλίνα, για τον Κωλέττη, για το ρεμπέτικο, για τόσα πολλά πράγματα που να ξες που πατάς, και θα καταλάβεις ότι ο Νέγρος Του Μοριά και ο κάθε μεμέτης είναι ένα μηδαμινό πρόβλημα μπροστά του τι έχει γίνει εδώ σε αυτό το τόπο.Ο μουσαφίρης τουρίστας έρχεται και μας τα ακουμπάει γιατί έχουμε τα καλύτερα νησιά και το καλύτερο κλίμα.Ξέρουμε να τρώμε , τι κρεατικά τι θαλασσινά , μπορούμε να έχουμε υγιεινή ζωή. Γουστάρουμε τα ωραία, το κέφι , το καλαφάτισμα αβέρτα, την ταχύτητα ευτυχώς η δυστυχώς. Μη σκαλώνετε ρε μάγκες, εδώ πάντως δε θα σταματήσω να μεριμνώ την Ελλάδα, γιατί την αγαπάω κάργα», ανέφερε ο Κέβιν στο NEWS 24/7.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024