Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αξεσουάρ των 90s που δεν περιμέναμε να ξαναδούμε αλλά επέστρεψε δυναμικά

Το αξεσουάρ των 90s που δεν περιμέναμε να ξαναδούμε αλλά επέστρεψε δυναμικά

Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και πολλές ακόμα διάσημες έχουν αγαπήσει αυτό το αξεσουάρ για τα μαλλιά που είναι βγαλμένο από τα βάθη της δεκαετίας του ’90.

Η μόδα κάνει κύκλους και πολλά στυλ των 90s έχουν επιστρέψει εδώ και καιρό ως τάσεις κάνοντάς μας να αισθανθούμε λίγο δεινόσαυροι.

Και αν οι μικρές τσάντες, τα sneakers με πλατφόρμες και τα chokers γύρισαν ανανεωμένα και φορέθηκαν δημιουργικά από πολλές διάσημες η αλήθεια είναι πως αυτό το αξεσουάρ για τα μαλλιά δεν είχαμε φανταστεί πως θα το ξαναβλέπαμε.

Μιλάμε για το κλάμερ. Τώρα το λέμε claw clip αλλά, ας μην γελιόμαστε, είναι το παλιό αγαπημένο μας κλαμεράκι που επέστεψε σε όλο του το πλαστικό μεγαλείο και σε διάφορα μεγέθη, αγκιστρωμένο στα μαλλιά των influencers της εποχής.

Η πρώτη του επανεμφάνιση έγινε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης το 2018 ωστόσο δεν έμεινε εκεί. Η Μπέλα Χαντίντ, η Κένταλ Τζένερ και άλλα διάσημα κορίτσια της πασαρέλας και του Instagram κάπως βολεύτηκαν με το κλάμερ και πλέον το φορούν περισσότερο από ποτέ δημιουργώντας τάση.

Πλέον το claw clip έχει αναβαθμιστεί ελαφρώς και το βλέπουμε να κυκλοφορεί με πιο λιτό design και σε ουδέτερα χρώματα, κρατώντας απλά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο (σε αντίθεση με τα «δημιουργικά» χτενίσματα των 90s στα οποία πρωταγωνιστούσε).

Εκτός από την Μπέλα και την Κένταλ, η Χέιλι Μπίμπερ αλλά και η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι δηλώνουν επίσης φαν του claw clip.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024