Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Η Κατερίνα Παπουτσάκη, καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω, μίλησε για τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον χώρο του θεάματος ενώ αναφέρθηκε και σε δύσκολες εμπειρίες που είχε η ίδια στην αρχή της καριέρας της.
«Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες αυτά με έναν τρόπο. Όχι όμως σ’ αυτή την έκταση. Σε μια από τις πρώτες οντισιόν της καριέρας μου είχα ακούσει υπονοούμενα και είχα φύγει τρέχοντας. Μου συνέβη κανα δυο φορές κάτι τέτοιο.
Δεν έφτασε σε σημείο να γίνει πιο παρεμβατικό αλλά θα μπορούσε. Θα μπορούσα να ήμουν πιο άτυχη, η στιγμή να ήταν πιο δύσκολη ο άνθρωπος να ήταν πιο αδίστακτος. Θα μπορούσαν να είχαν υπάρξει πολλές κακές εκδοχές αυτών των στιγμών» είπε η ηθοποιός.
Σχετικά με το αν οι καταγγελίες την σόκαραν απάντησε:
«Κάποια πράγματα μπορεί να τα ήξερα και εγώ αλλά η έκταση στην οποία έχουν ξεδιπλωθεί τώρα είναι αδιανόητη και εξοργιστική.
Φυσικά είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό. Στηρίζουμε όλους τους ανθρώπους- άνδρες και γυναίκες και παιδιά φυσικά- που έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους κακοποίηση ή παρενόχληση.
Είναι καιρός ο χώρος μας να αστράψει και να γίνει λαμπερός και οι άνθρωποι να σκεφτούν δυο και τρεις και πέντε φορές πως θα πράξουν απέναντι στον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους έχοντας την θέση εξουσίας, τη θέση του δασκάλου, του σκηνοθέτη, του παραγωγού» συμπλήρωσε.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου