Άκης Δείξιμος: Νόσησε και ο πατέρας του από κοροναϊό και βγήκε νικητής
Πριν λίγες ώρες ο Άκης Δείξιμος αποκάλυψε πως και ο πατέρας του – και ετεροθαλής αδερφός του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή – Χρήστος Δείξιμος νόσησε από τον κοροναϊό και βγήκε νικητής.
Πριν λίγες ώρες ο Άκης Δείξιμος αποκάλυψε πως και ο πατέρας του – και ετεροθαλής αδερφός του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή – Χρήστος Δείξιμος νόσησε από τον κοροναϊό και βγήκε νικητής.
Ο πατέρας του έδωσε μια δύσκολη μάχη, ενώ μέχρι σήμερα νοσηλευόταν στο Ασκληπειό Βούλας, από όπου και πήρε εξιτήριο.
«Μπαμπά… σιδερένιος!!! Εξιτήριο από το Ασκληπειό Βούλας σήμερα, μετά από δύσκολη μάχη με τον COVID-19. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και όσους βοήθησαν!» έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άκης Δείξιμος.
Δείτε την ανάρτηση
-Μπαμπά… σιδερένιος!!!
-Εξιτήριο από το Ασκληπειό Βούλας σήμερα, μετά από δύσκολη μάχη με τον COVID-19.
-Ευχαριστούμε τους γιατρούς και όσους βοήθησαν!Δημοσιεύτηκε από Akis Diximos B στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021
- Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθλητικός
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Δωρεά στο ΤΑΣΕΗ αντί στεφάνων – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι
- PM: Meeting With Erdogan in Feb.; Downplays Latest Bizaare Rama Quip
- Θλίψη στη Φιορεντίνα: Πέθανε ο πρόεδρος της, Ρόκο Κομίσο
- Γιώργος Μπουλμπασάκος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές – «Ιστορική αναγκαιότητα η ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης»

