Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To καθηλωτικό Shtisel επιστρέφει για 3η σεζόν στο Netflix

To καθηλωτικό Shtisel επιστρέφει για 3η σεζόν στο Netflix

Η ισραηλινή δραματική σειρά με την Shira Haas έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Shtisel, της ισραηλινής σειράς που καθήλωσε όσους το παρακολούθησαν στο Netflix. Το Deadline μεταδίδει ότι ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν στο Ισραήλ, με την παραγωγή να τηρεί σαφώς όλα τα μέτρα ασφαλείας ενάντια στον COVID-19.

Πρώτα τα εννέα επεισόδια της 3ης σεζόν θα προβληθούν στο ισραηλινό Yes TV μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς και πιθανότατα να κάνει πρεμιέρα στην streaming υπηρεσία το 2021. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα δούμε την Ορθόδοξη οικογένεια των Shtisel τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν.

Η πλοκή της ξετυλίγεται γύρω από την εν λόγω εβραϊκή οικογένεια σε μια ακραία Ορθόδοξη γειτονιά της Ιερουσαλήμ, καθώς τη βλέπουμε να περνάει μέσα από το κόσκινο της αγάπης, της λύπης και τα καθημερινά βάσανα.

Μετά το Unorthodox, τη μίνι σειρά του Netflix, το Shtisel προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στη ζωή των ultra ορθόδοξων Εβραίων. Η σειρά δεν έχει κριτική ματιά, λειτουργεί περισσότερο σαν ένα παράθυρο σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι άνθρωποι ζουν σε λιτά διαμερίσματα, χωρίς τηλεόραση, smartphones και πρόσβαση στο διαδίκτυο, επαναλαμβάνουν μια προσευχή κάθε φορά που πίνουν ή τρώνε, οι άντρες μελετάνε την Τορά και οι γυναίκες φροντίζουν τα (πολλά) παιδιά τους και τα παντρεμένα ζευγάρια κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια. Αυτό που κάνει όμως το Shtisel ακόμα πιο συναρπαστικό είναι οι ίδιοι οι χαρακτήρες του – εγκλωβισμένοι στον αυστηρό Ιουδαϊσμό ενώ η ζωή προχωρά μπροστά.

Στο δραματικό σόου πρωταγωνιστεί η Shira Haas (Unorthodox), μαζί με τους Michael Aloni, Doval’e Glickman, Neta Riskin και Sasson Gabai και το σκηνοθετεί ο Alon Zingman.

Συνεπώς, η 3η σεζόν του Shtisel θα προβληθεί μέσα στο 2021.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024