Μπορεί οι παίκτες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά θα ήρθαν αντιμέτωποι με τους συμπαίκτες τους, στην μπλε ομάδα το κλίμα είναι σίγουρα πιο χαλαρό.
Στο νέο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το αγώνισμα επάθλου. Η τυχερή ομάδα θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πλούσιο πρωινό γεύμα, κάτι φυσικά που όλοι οι παίκτες είχαν ανάγκη.
Νωρίτερα, η ο Σάκης βούτηξε στα βαθιά προκειμένου να εξασφαλίσει τροφή για την ομάδα του. Ο παίκτης του Survivor έπιασε… αστακό, ενώ έξω τον περίμενε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, προκειμένου να συγκεντρώνει τα ψάρια τα οποία αργότερα θα έψηνε η ομάδα του στην καλύβα.
Ξαφνικά όμως η Χριστίνα, η σύντροφος του Σάκη αποφάσισε να παρέμβει θέλοντας να… βοηθήσει τη Μαριαλένα με τα ψάρια.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας