Τα Βραβεία Γκράμι της περασμένης Κυριακής αποτέλεσαν βραδιά θριάμβου για τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μουσικής. Ήταν ακόμη ένα στοιχείο όμως που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της τελετής: τα γάντια ως στιλιστική άποψη.

Τόσο η Μπιγιόνσε όσο και η Μπίλι Άιλις ανέβηκαν στη σκηνή φορώντας ιδιαίτερα ζευγάρια γάντια που ολοκλήρωναν να σύνολά τους.

Είχε προηγηθεί η Cynthia Eviro, που απογείωσε το φωσφόριζέ πράσινο φόρεμα της με ένα ζευγάρι λευκά γάντια όταν εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες νωρίτερα αυτό το μήνα, καθώς και η Anya Taylor-Joy, που προτίμησε να φορέσει διάφανα, μπορντό γάντια στα Critics’ Choice Awards επιβεβαιώνοντας ότι τα γάντια είναι τάση αυτή τη περίοδο.

Στο WAP, το πιο πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ του τελευταίου εξαμήνου, η Megan Thee Stallion και η Cardi B εμφανίζονται με περίτεχνα γάντια ενώ πολλοί οίκοι μόδας- από τον Moschino έως τον Dolce & Gabbana- έχουν παρουσιάσει γάντια στις πασαρέλες των τελευταίων μηνών.

Η τέχνη μιμείται τη ζωή και η μόδα εμπνέεται από τη πανδημία. Έτσι, μετά τις μάσκες που έγιναν fashion statement σειρά παίρνουν να γάντια προσδίδοντας μυστήριο και γκλάμουρ, αλλάζοντας ριζικά ένα σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Τα γάντια της Μπιγιόνσε είχαν κολλημένα πάνω τους χρυσά νύχια ενώ εκείνα της Μπίλι Άιλις εκτός από το γεγονός ότι είχαν το ίδιο μοτίβο με τα ρούχα της, είχαν επίσης και κομμένες άκρες. Μένει να δούμε τα καινούργια κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν.