Είναι τα γάντια η νέα τάση της μόδας;
Μπίλι Άιλις και Μπιγιόνσε είναι δύο μόνο από τις διασημότητες που ασπάζονται το πανδημικό trend.
Τα Βραβεία Γκράμι της περασμένης Κυριακής αποτέλεσαν βραδιά θριάμβου για τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μουσικής. Ήταν ακόμη ένα στοιχείο όμως που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της τελετής: τα γάντια ως στιλιστική άποψη.
Τόσο η Μπιγιόνσε όσο και η Μπίλι Άιλις ανέβηκαν στη σκηνή φορώντας ιδιαίτερα ζευγάρια γάντια που ολοκλήρωναν να σύνολά τους.
Είχε προηγηθεί η Cynthia Eviro, που απογείωσε το φωσφόριζέ πράσινο φόρεμα της με ένα ζευγάρι λευκά γάντια όταν εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες νωρίτερα αυτό το μήνα, καθώς και η Anya Taylor-Joy, που προτίμησε να φορέσει διάφανα, μπορντό γάντια στα Critics’ Choice Awards επιβεβαιώνοντας ότι τα γάντια είναι τάση αυτή τη περίοδο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στο WAP, το πιο πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ του τελευταίου εξαμήνου, η Megan Thee Stallion και η Cardi B εμφανίζονται με περίτεχνα γάντια ενώ πολλοί οίκοι μόδας- από τον Moschino έως τον Dolce & Gabbana- έχουν παρουσιάσει γάντια στις πασαρέλες των τελευταίων μηνών.
Η τέχνη μιμείται τη ζωή και η μόδα εμπνέεται από τη πανδημία. Έτσι, μετά τις μάσκες που έγιναν fashion statement σειρά παίρνουν να γάντια προσδίδοντας μυστήριο και γκλάμουρ, αλλάζοντας ριζικά ένα σύνολο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τα γάντια της Μπιγιόνσε είχαν κολλημένα πάνω τους χρυσά νύχια ενώ εκείνα της Μπίλι Άιλις εκτός από το γεγονός ότι είχαν το ίδιο μοτίβο με τα ρούχα της, είχαν επίσης και κομμένες άκρες. Μένει να δούμε τα καινούργια κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν.
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια
- Βροχές και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442