
Μελωδίες της κρητικής παράδοσης από τον Μιχάλη και τον Αλέξανδρο Τζουγανάκη
Η πιο ροκ μορφή του κρητικού τραγουδιού, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και ο Αλέξανδρος, εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA»
«Μεγάλη μας τιμή που είστε σήμερα μαζί και το ελληνικό κοινό θα σας απολαύσει μέσα από αυτή την εκπομπή» ανέφερε ο Ρένος Χαραλαμπίδης όταν τους υποδέχτηκε ενώ με τη σειρά του ο Μιχάλης Τζουγανάκης τόνισε: «Καμία φορά τα λόγια δεν μπορούν να καλύψουν τα συναισθήματα. Αυτά που θέλει να πει κανείς. Μόνο στη σκηνή μπορεί να γίνει αυτό. Όμως θα προσπαθήσουμε να γίνουν αγωγοί ταπεινά και να έρθει η ευλογία να μπει μέσα μας και να πάει στον κόσμο που το έχει τόση ανάγκη με όλα αυτά που περνά. Να έρθει η ισορροπία για να ανθίσει η ζωή. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτα».
Ο νεαρός Αλέξανδρος εξομολογήθηκε ότι παίζει μουσική από επτά χρονών. «Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν σε ένα περιβάλλον που ήταν γεμάτο μουσικά όργανα» ανέφερε ο Αλέξανδρος.
Πατέρας και γιός ανέβηκαν στη συνέχεια στη σκηνή για να ερμηνεύσουν το σπουδαίο κομμάτι του Νίκου Ξυλούρη «Αυτόν τον κόσμο» από το 1972 σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους Βασίλη Ανδρεόπουλου.
Στο ίδιο κλίμα τραγούδησαν το «Πάλι πάλι» του Μιχάλη Τζουγανάκη από το 1993.
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
