Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού μπαίνουν στην κουζίνα και φτιάχνουν ενεργειακές μπάρες.
Με τη βοήθεια της σεφ Ελένης Ψαράφτη, οι Roomies του MEGA έφτιαξαν μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη καθώς και τρουφάκια «ενέργειας».


Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού μπαίνουν στην κουζίνα και φτιάχνουν ενεργειακές μπάρες.
Με τη βοήθεια της σεφ Ελένης Ψαράφτη, οι Roomies του MEGA έφτιαξαν μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη καθώς και τρουφάκια «ενέργειας».
Όταν αγοράζεις φράουλες, φρόντισε να επιλέγεις πάντα τις πιο ζουμερές και αρωματικές που μπορείς να βρεις
Η αγαπημένη σεφ των συγκατοίκων, Ελένη Ψαραύτη, δίνει στα κορίτσια ωραίες ιδέες για λαχταριστά και χορταστικά κλαμπ σάντουιτς
Γιατί πάντα αναζητάμε σοκολάτα όταν η καθημερινότητα γίνεται πιο δύσκολη;
Ο υπερεκτιμημένος Τσελεμεντές δεν επέτρεψε ίσως στο όνομα "Παραδείση" να αναχθεί στο απόλυτο brand της ελληνικής μαγειρικής όπως του άξιζε
Το όνομα της Jane Nickerson δεν ακούγεται τόσο συχνά όσο θα έπρεπε παρόλο που ήταν εκείνη που έθεσε τις βάσεις για αυτό που σήμερα ονομάζεται δημοσιογραφία γεύσης (και έγραψε πρώτη για το cheeseburger!).
Όταν αγοράζεις φράουλες, φρόντισε να επιλέγεις πάντα τις πιο ζουμερές και αρωματικές που μπορείς να βρεις
Η αγαπημένη σεφ των συγκατοίκων, Ελένη Ψαραύτη, δίνει στα κορίτσια ωραίες ιδέες για λαχταριστά και χορταστικά κλαμπ σάντουιτς
Μεταξύ του σουφλέ και του τσιζκέικ βρίσκεται η τελειότητα του γιαπωνέζικου τσιζκέικ.
Γιατί πάντα αναζητάμε σοκολάτα όταν η καθημερινότητα γίνεται πιο δύσκολη;
Ένα δεύτερο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του και βάζει σε πειρασμό τους περαστικούς και τους απανταχού πιστούς του bao και της μερακλίδικης μαγειρικής
Ο υπερεκτιμημένος Τσελεμεντές δεν επέτρεψε ίσως στο όνομα "Παραδείση" να αναχθεί στο απόλυτο brand της ελληνικής μαγειρικής όπως του άξιζε
Τραγανή, νόστιμη και ό, τι πρέπει για τις μέρες της Σαρακοστής
Το όνομα της Jane Nickerson δεν ακούγεται τόσο συχνά όσο θα έπρεπε παρόλο που ήταν εκείνη που έθεσε τις βάσεις για αυτό που σήμερα ονομάζεται δημοσιογραφία γεύσης (και έγραψε πρώτη για το cheeseburger!).
Μετά το «pasta feta» που έγινε το απόλυτο viral, ένα άλλο πιάτο με ζυμαρικά κάνει θραύση στα social media
Τραγανά και βουτυράτα, αποτελούν το όνειρο κάθε τέλειου πρωινού