Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζαχαρίας Ρόχας: «Εκδότρια μου ζήτησε να στήσουμε αυτοκτονία για να γίνω εξώφυλλο»

Ζαχαρίας Ρόχας: «Εκδότρια μου ζήτησε να στήσουμε αυτοκτονία για να γίνω εξώφυλλο»

Ο γνωστός ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας εξηγεί γιατί μπήκε προληπτικά σε καραντίνα στο ΣΕΗ, αλλά και για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει ζήσει 43 χρόνια στο χώρο του θεάτρου.

Ο γνωστός ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας, υπεύθυνος των Εθνικών Θεάτρων Βορείου Ελλάδας και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, μιλάει στην ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη εξηγώντας γιατί μπήκε προληπτικά σε καραντίνα στο ΣΕΗ, αλλά και για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει ζήσει 43 χρόνια στο χώρο του θεάτρου.

«Εδώ και 4-5 μέρες έχουμε κλείσει προληπτικά για εβδομάδα για πιθανό κρούσμα κοροναιού. Κάνουμε διερεύνηση της επαφής για πιθανό κρούσμα. Αν όλα πάνε καλά, από Παρασκευή θα είμαστε πάλι στις επάλξεις»

«Έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, αντισυναδελφικές συμπεριφορές, φλερτ υπέρ των ορίων»

Ο Ζαχαρίας Ρόχας, σε μια κατάθεση ψυχής, μιλάει για τις αντισυναδελφικές συμπεριφορές, αλλά και για γνωστή εκδότρια, που του πρότεινε σχέδιο αυτοκτονίας για να τον κάνει εξώφυλλο. «Είμαι στο χώρο 43 χρόνια και είναι φυσικό να έχω υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές, αντισυναδελφικές συμπεριφορές, φλερτ υπέρ των ορίων.

Μεγάλος παραγωγός πήγε να μου φάει 300 ένσημα και τον πήγα στο σωματείο και από εκεί που ήμουν «σπουδαίος ηθοποιός» έγινα «εκβιαστής και αλήτης» επειδή ζητούσα τα αυτονόητα και κατέληξα την ίδια μέρα στο νοσοκομείο με πίεση που έχω ακόμα. Τελικά, μεσολάβησε η δικηγόρος του σωματείου και πήρα αυτό που έπρεπε να πάρω. Τα χρωστούμενα. Όσο ήμουν μικρός, έκανα το «χαζό», εκείνο που έσωσε ήταν το χιούμορ», λέει ο Ζαχαρίας Ρόχας και θυμάται ένα περιστατικό με μια θαυμάστριά του:

«Εκδότρια μου ζήτησε να στήσουμε αυτοκτονία για να γίνω εξώφυλλο»

«Μου έχει συμβεί μαθήτριά μου στη σχολή να λέει ότι έχει παιδί μαζί μου, μια άλλη ερχόταν μεθυσμένη έξω από το σπίτι μου και μου χτυπούσε τα κουδούνια. Μια άλλη είχε κάνει facebook με το όνομά μου και υποδυόταν ότι ήμουν εγώ. Τελικά, αυτή η γυναίκα έγινε συνάδελφος. Γνωστή εκδότρια μου είχε πει στην αρχή της καριέρας μου «θες να γίνεις εξώφυλλο; Να στήσουμε μια αυτοκτονία ερωτικού περιεχομένου και να σε κάνω εξώφυλλο στο περιοδικό μου;». Της είπα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι».

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024