Κώστας Τσουρός: «Σε ηλικία 15 ετών με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο»
Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό Τηλέραμα και απαντά για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τη ζωή του. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται και τα εξής:
Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό Τηλέραμα και απαντά για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τη ζωή του. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός εξομολογείται και τα εξής:
«Έχω υπερβολική αγάπη στη μητέρα μου, στα όρια του «μαμάκια». Ο πατέρας μου έχει εξελιχθεί στον καλύτερό μου φίλο, ενώ λατρεύω την αδελφή μου, την Κική, με την οποία έχουμε περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Δύο από αυτές ήταν όταν μου χάρισε τις δύο υπέροχες ανιψούλες μου, τη Μαρία και την Ελπίδα. Όταν τις πήρα αγκαλιά στο μαιευτήριο, νομίζω ότι ήταν οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου έως τώρα.
«Σε ηλικία 15 ετών με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο»
Έχω μεγάλη φοβία με τα σκυλιά, διότι σε ηλικία 15 ετών με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο. Στην πορεία του χρόνου έχω προσπαθήσει να μετριάσω αυτή τη φοβία μου και να έρθω κοντά με τους τετράποδους φίλους μας, κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχω καταφέρει και δεν αποκλείω πολύ σύντομα να αποκτήσω δικό μου σκυλί.
Δέχομαι την κριτική, αλλά θέλω πάντα αυτή να είναι καλώς ειπωμένη. Αγνοώ πάντα τα υβριστικά μηνύματα και απεχθάνομαι όλους όσοι, κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιό τους, εξαπολύουν ύβρεις και φήμες. Μου αρέσει ο διάλογος όταν γίνεται με επιχειρήματα και είμαι φανατικός υποστηρικτής του ρητού: δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζομαι και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις».
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
- Μαζικές περικοπές στο ΒΒC: Καταργούνται 2.000 θέσεις εργασίας
- Ο Στάρμερ προτρέπει σε αυστηρή δράση κατά των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων μετά από αντισημιτικές επιθέσεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Στο +14 από τη Ρεάλ οι Καταλανοί, έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο
- Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους στην εποχή της AI
- Ηλίας Γκότσης: Δέχτηκα πρόταση να συμμετέχω σε ριάλιτι του εξωτερικού που θα με διεκδικούσαν άνδρες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442