
MasterChef: Τον… δίκασαν οι κριτές – «Μυρίζει σαν ασβοκούναβο, σε πληρώνω αν το φας»
Η προσπάθεια του Διονύση στο MasterChef δεν αποδείχθηκε και πολύ επιτυχημένη
Δοκιμασία για την ασυλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο MasterChef, με τους μάγειρες να περνούν από δύο φάσεις.
Η πρώτη ήταν η δοκιμασία γευσιγνωσίας με νικητές να αναδεικνύονται η Μαρίνα Ντεμολλάι κι ο Διονύσης Σαρακίνης. Οι ίδιοι έπρεπε να μαγειρέψουν ούτως ώστε ένας από τους δύο να κερδίσει την ασυλία.
Ο Διονύσης ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος και δεν διαχειρίστηκε σωστά τα υλικά του με τούς κριτές να λένε ότι μυρίζει άσχημα: «Πω πω μυρίζει άσχημα σαν ασβοκούναβο. Σωτήρη σου δίνω αν το φας ένα μηνιάτικο. Είναι σαν να έχει ξεχάσει κρεμμύδια στο πορτ παγκάζ το καλοκαίρι».
Αν κι ο Διονύσης το δέχθηκε με χαμόγελο, ο Σωτήρης Κοντιζάς τον έκραξε λέγοντάς του ότι έπρεπε να κάνει προσπάθεια σαν της Μαρίνας που τελικά κέρδισε την ασυλία.

- Κιβωτός του κόσμου: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο για τις καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος του
- UEFA Champions League: Το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 20χρονου Νικήτα – «Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν», φώναζαν σε αστυνομικούς
- Αναβαθμίζονται οι εσωτερικές διαδρομές σε μεγάλο άλσος της Αττικής
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»

