Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα... σάρωσε ξανά τα βραβεία του μήνα η Σίτι

Τα… σάρωσε ξανά τα βραβεία του μήνα η Σίτι

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανακηρύχθηκε κορυφαίος προπονητής του μήνα, ενώ ο Γκουντογκάν κορυφαίος ποδοσφαιριστής

Με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες μέσα στον Φεβρουάριο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν… αυτονόητο ότι θα κέρδιζε για δεύτερη συνεχή φορά το βραβείο του κορυφαίου προπονητή του μήνα στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε μεταξύ άλλων νίκες επί της περσινής πρωταθλήτριας Λίβερπουλ, της Άρσεναλ και της Τότεναμ, εξασφαλίζοντας διαφορά ασφαλείας στην κορυφή του πρωταθλήματος, και ο Ισπανός τεχνικός έγινε αποδέκτης του ένατου βραβείου της καριέρας του στην Αγγλία (υπολείπεται μόνο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, του Αρσέν Βενγκέρ και του Ντέιβιντ Μόιες).

Από την άλλη, ο Ιλκάι Γκιντογάν αναδείχθηκε επίσης για δεύτερη συνεχόμενη φορά κορυφαίος παίκτης του μήνα στην Premier League, προσθέτοντας το βραβείο του Φεβρουαρίου σε εκείνο του Ιανουαρίου.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ στο διάστημα αυτό (από δύο κόντρα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ), γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «πολιτών» με δύο διαδοχικές βραβεύσεις, αλλά και ο πρώτος Γερμανός στην Premier League με πάνω από ένα βραβείο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024