Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου – λάμψης, ενώ οι νεαροί πέταξαν πέτρες εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ. Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αποχώρησαν.
Πέντε προσαγωγές
Νωρίτερα, είχε γίνει κάλεσμα να μεταβεί κόσμος στην Πρυτανεία, η οποία τελεί υπό κατάληψη εδώ και δύο εβδομάδες.
Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Στον χώρο του Πανεπιστημίου βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από τους βουλευτές Γιάννη Αμανατίδη, Κατερίνα Νοτοπούλου και Δώρα Αυγέρη, μαζί με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του κόμματος Κώστα Αμπατζά και πανεπιστημιακούς καθηγητές, μεταξύ αυτών ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, η Ιφιγένεια Καμτσίδου κ.ά.
Σε δηλώσεις τους οι βουλευτές ζήτησαν την αποχώρηση των αστυνομικών.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας