
Ρότερνταμ : «Λιοντάρι» ο Τσιτσιπάς, πέρασε στα προημιτελικά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μία μεγάλη μάχη, επικράτησε με 2-1 σετ του Χούμπερτ Χουρκάτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που διήρκησε παραπάνω από δύο ώρες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 σετ του Χούμπερτ Χουρκάτς (6-4, 4-6, 7-5) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.
Ο Ελληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του υψηλόσωμου Πολωνού και προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ, Νο. 21 στον κόσμο. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και ο νικητής θα περάσει στα ημιτελικά του τουρνουά.
Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 5-4. Ο Πολωνός σέρβιρε για το 5-5, αλλά ο Στέφανος πίεσε και έκανε μπρέικ. Ο Τσιτσιπάς πήρε το σετ με 6-4 και προηγήθηκε 1-0. Στο δεύτερο σετ ο Πολωνός απάντησε με μπρέικ στο 7ο γκέιμ (4-3) και λίγο αργότερα το κατέκτησε με 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1 το παιχνίδι.
Ο αγώνας οδηγήθηκε σε τρίτο σετ, με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν και πάλι χέρι-χέρι μέχρι το 6-5. Ο Πολωνός σηκώθηκε από την καρέκλα του για να σερβίρει για το 6-6, αλλά ο Τσιτσιπάς πίεσε και κατάφερε να κάνει το 7-5 και το 2-1.
Μια μεγάλη μάχη, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Στέφανο να αποδεικνύεται ψυχραιμότερος στα κρίσιμα σημεία και να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.
Περισσότερα σε λίγο…
- Για κατασκοπεία μιλά ο Κεσσές: Η ταυτόχρονη διπλή στόχευση Δένδια – Παπαχελά δεν είναι τυχαία
- Υποκλοπές: «Δεν μπορώ να ξέρω» λέει ο Π.Μαρινάκης για τη σχέση ΕΥΠ με Predator, θολώνει το κυβερνητικό αφήγημα
- Τέιλορ Σουίφτ: Αντιμέτωπη με αγωγή για το «The Life of a Showgirl»
- «Έσβησες στον βωμό του Ηρωδείου» – Δακρυσμένη η Χάρις Αλεξίου στον επικήδειο για την Μαρινέλλα
- Δρομολογείται η δημιουργία γηροκομείου στο Δήμο Θάσου
- Premier League: Η «βιομηχανία» απολύσεων προπονητών και το κόστος των 50 εκατομμυρίων





