Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέραρντ: Κινδυνεύει να χάσει τη φιέστα τίτλου της Ρέιντζερς

Τζέραρντ: Κινδυνεύει να χάσει τη φιέστα τίτλου της Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως ο Στίβεν Τζέραρντ κινδυνεύει να μην είναι παρών στη φιέστα του τίτλου.

Η Ρέιντζερς είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Στίβεν Τζέραρντ κινδυνεύει να χάσει τη φιέστα του τίτλου.

Η ομάδα της Γλασκώβης μετά την κετός έδρας νίκη επί της Λίβινγκστον (0-1) διατήρησε το αήττητο που έχει από την έναρξη της σεζόν (27-4-0). Στην εν λόγω αναμέτρηση ο Άγγλος τεχνικός αντίκρισε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα και αυτό το γεγονός μπορεί να το στερήσει την παρουσία του στη φιέστα του τίτλου.

Οι «προτεστάντες» βρίσκονται στο +18 από τη Σέλτικ στον βαθμολογικό πίνακα της Premiership και σε περίπτωση που επικρατήσουν της Σεντ Μίρεν στο προσεχές παιχνίδι και οι «καθολικοί» ηττηθούν από τη Νταντί Γιουνάιτεντ, θα έχουν «κλειδώσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν από το επικείμενο ντέρμπι των δύο ομάδων.

Ο 40χρονος προπονητής πλέον περιμένει την ετυμηγορία της πειθαρχικής επιτροπής της Ομοσπονδίας για να μάθει αν θα μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο στα επόμενα παιχνίδια, την ώρα που η ομάδα του χρειάζεται μόλις τέσσερις πόντους για να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024