Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των δεκάδων θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης έχοντας καταφέρει να ενώσει όλους τους ηθοποιούς. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πως αυτή τη στιγμή το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει συγκεντρώσει περίπου 6.000 ηθοποιούς.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα εξομολογήθηκε το πόσο στεναχωρημένος είναι με την όλη κατάσταση, ενώ αποκάλυψε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφτηκε, χθες, ξανά στο ΣΕΗ.

 «Με θλίβει, έχω χάσει τον ύπνο μου»

«Με θλίβει, έχω χάσει τον ύπνο μου, γιατί άνθρωποι που ήταν μέσα στη ζωή μου… είναι μια πάρα πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο στη ζωή και στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή κατηγορείται και εγώ είμαι στη θέση μου είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σαφή και σωστή θέση. Στεναχωριέμαι…

Την μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή από τα Στρουμφάκια μέχρι την ώρα της υπογραφής της συλλογικής σύμβασης που βρέθηκα εγώ να είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Σωματείου μας και ο Δημήτρης διορισμένος διευθυντής στο Εθνικό, βρεθήκαμε στην ίδια αίθουσα για να υπογράψουμε μια σύμβαση, που δεν προλάβαμε. Εκείνο το βράδυ δέχτηκα ένα τέτοιο κύμα αγάπης, ένιωσα ότι με είχε αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα. Σκέφτηκα εκείνον τον άνθρωπο που ήταν μόνος σε ένα κελί. Άσχετα με το τεκμήριο της αθωότητας, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει δικαίωμα να προσπαθήσει για την αθωότητά του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο