Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Η Αμάλ θα με σκότωνε εάν....»

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Η Αμάλ θα με σκότωνε εάν….»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τζορτζ Κλούνεϊ μίλησε για τα χόμπι που απέκτησε μέσα στην πανδημία, ενώ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν, τον έχει κάνει... παιδί για όλες τις δουλειές.

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ ποζάρει στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του W Magazine για το 2021, στο αφιέρωμα με τίτλο «Τόμος 1, Οι Καλύτερες Ερμηνείες».

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα αποτίει φόρο τιμής στους ηθοποιούς που έκαναν εξαιρετικές ερμηνείες τον τελευταίο χρόνο.

Ο Κλούνεϊ ξεχώρισε με την ερμηνεία του στην ταινία που ο ίδιος σκηνοθέτησε, «The Midnight Sky» η οποία τον έστειλε στο νοσοκομείο μετά την απώλεια 13 κιλών.

Introducing W’s Best Performances 2020 cover stars: George Clooney, Gal Gadot, Riz Ahmed, Andra Day, Michelle Pfeiffer,…

Δημοσιεύτηκε από W Magazine στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Covid-19, η ταινία μας, που αφορά μια παγκόσμια αποκάλυψη, έγινε σε κάποιο βαθμό σχετική με αυτό. Αρχικά, η αφήγηση αφορούσε τη μετάνοια και την αναζήτηση της λύτρωσης», είπε στο περιοδικό για την ταινία στην οποία σκηνοθέτησε και στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί.

«Αλλά με την κυριαρχία της πανδημίας σε όλο τον κόσμο, η ταινία ταυτίστηκε την αδυναμία μας να επισκεφτούμε και να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε».

Στη φωτογράφηση του δημοσιεύματος, ο Κλούνεϊ ποζάρει κρατώντας στα χέρια του τα ποδήλατα, των τρίχρονων δίδυμων παιδιών του Αλεξάντερ και Έλλα.

“When we got hit with that first blast of 70 mph, 40 degrees below zero weather, I questioned everything I’ve ever done in my life,” says George Clooney, who stars in The Midnight Sky. Read on, here.

Δημοσιεύτηκε από W Magazine στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Στη συνέντευξη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ μεταξύ άλλων μίλησε και για τα νέα χόμπι που απέκτησε μέσα στην πανδημία, και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν, τον έχει κάνει… παιδί για όλες τις δουλειές.

Ο ίδιος είπε:

«Θα σου πω τι έκανα ως χόμπι το τελευταίο διάστημα: Έβαζα δύο ή τρία πλυντήρια την ημέρα και έπλενα πιάτα όλη την ημέρα αφού τα παιδιά μας είναι… τσαπατσούλικα», είπε γελώντας.

«Προφανώς, πρέπει να πλένεις τα παιδιά σου… Ακόμα, έκοψα τα μαλλιά του γιου μου, και έκοψα και τα δικά μου μαλλιά, αλλά δεν άγγιξα καν τα μαλλιά της κόρης μου. Αν το έκανα θα έμπαινα σε μπελάδες.

Η κόρη μου είναι πανέμορφη, τα μαλλιά της είναι πολύ μακριά. Εάν κουρέψω χάλια τον γιο μου, θα το ξεπεράσει. Αλλά η γυναίκα μου θα με σκότωνε αν άγγιζα τα μαλλιά της κόρης μου», είπε ο ηθοποιός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024