Καρέ – καρέ η κλοπή φορτηγού από εταιρεία στο Αιγάλεω
Ο ένας από τους δράστες εκτελεί χρέη τσιλιαδόρου έξω από την περίφραξη του χώρου, ενώ ο συνεργός του τον πλησιάζει, και αρχίζει να κατευθύνεται προς την πλαϊνή είσοδο της εταιρείας.
Καρέ – καρέ την κλοπή φορτηγού από εταιρεία στο Αιγάλεω, φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.
Ο ένας από τους δράστες εκτελεί χρέη τσιλιαδόρου έξω από την περίφραξη του χώρου, ενώ ο συνεργός του τον πλησιάζει, και αρχίζει να κατευθύνεται προς την πλαϊνή είσοδο της εταιρείας.
Ο ίδιος στη συνέχεια, πήδηξε την περίφραξη και μπήκε στον προαύλιο χώρο της εταιρείας, όπου βρίσκονται σταθμευμένα κυρίως φορτηγά.
Σύντομα διάλεξε ένα μπλε φορτηγό, έκανε όπισθεν, έριξε μέρος της περίφραξης, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε στην περιφερειακή του Αιγάλεω.
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι


