Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πογιάτος θα κάνει ντεμπούτο στην Ιαπωνία μέσω… Skype

Ο Πογιάτος θα κάνει ντεμπούτο στην Ιαπωνία μέσω… Skype

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα προπονήσει για πρώτη φορά χωρίς να είναι στον πάγκο…

Μετά την αποπομπή του από τον Παναθηναϊκό, ο Ντάνι Πογιάτος θα δουλέψει στην Ιαπωνία, σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει το γόητρο του. Μόνο που το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τοκουσίμα Βόρτις ίσως να συμβεί μέσω… Skype!

Ο Πογιάτος παραμένει στη Βαρκελώνη και δεν έχει καταφέρει να ταξιδέψει στην ασιατική χώρα, εξαιτίας των αυστηρών περιορισμών που έχουν υιοθετηθεί λόγω του κοροναϊού. Το χειρότερο όμως είναι πως ο Πογιάτος δεν ξέρει πότε θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το ταξίδι.

Πως δουλεύει αυτό το διάστημα; Με βιντεοκλήση… «Είμαι σε επαφή με τους ντόπιους συνεργάτες μου από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το απόγευμα. Κάνουμε τηλεδιασκέψεις και βλέπω τις προπονήσεις μέσω βίντεο. Αλλά δεν είναι εύκολο» παραδέχεται ο Πογιάτος στην εφημερίδα Marca.

Ο Πογιάτος αισιοδοξεί ότι σύντομα θα μεταβεί στην Τοκουσίμα για να δουλέψει στη Βόρτις. «Αν όλα πάνε καλά, θα πάω στην Ιαπωνία στα μέσα Μαρτίου. Αλλά θα είναι δύσκολη διαδικασία, πρέπει να έχω ειδική βίζα» εξηγεί ο Ισπανός προπονητής.

Πάντως, στην έναρξη της δεύτερης κατηγορίας του ιαπωνικού ποδοσφαίρου την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στην οποία η Τοκουσίμα Βόρτις θα αντιμετωπίσει τη Ναρούτο, ο Πογιάτος δεν θα είναι παρών. Και όπως δήλωσε, θα κοουτσάρει μέσω Skype…

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024