Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Κωνσταντίνου : Νιώθω ότι η Λίνα Μενδώνη με έφτυσε στα μούτρα

Καίτη Κωνσταντίνου : Νιώθω ότι η Λίνα Μενδώνη με έφτυσε στα μούτρα

Στη ζοφερή πραγματικότητα των ημερών και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου, αναφέρθηκε η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου

Στη ζοφερή πραγματικότητα των ημερών και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου, αναφέρθηκε η ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε με τις δηλώσεις της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, στην πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όλο αυτό το σκηνικό μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια. Το ακούσαμε από άνθρωπο που δεν θα πρεπε να το πεις. Θα έπρεπε να ξέρει τι δουλειά κάνουμε, τι δουλειά κάνουν οι άνθρωποι που ασχολείται μαζί τους. Είναι τεράστια η διαφορά της υποκρισίας με την υποκριτική, δεν είμαστε ψεύτες. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι με έφτυσαν στα μούτρα. Και αισθανόμαστε λίγο μόνοι μας. Ευτυχώς υπάρχει το Σωματείο μας που έχει ενεργό δράση και τάσσομαι με το Σωματείο και τον Σπύρο Μπιμπίλα που προσπαθεί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος» είπε.

«Προτιμότερος κάποιος να είναι καλός άνθρωπος, παρά καλός επαγγελματίας»

Για τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» που αποδόθηκε στον πρόεδρο του ΣΕΗ στο υπόμνημα της απολογίας του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκαθάρισε:

«Είναι ένας άνθρωπος που υπερπροσπαθεί στο Σωματείο. Είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος και άνθρωπος, μία έννοια που πρέπει να τονίζουμε πια. Όπως είπε ο Δημήτρης Καταλειφός είναι καλύτερο να λέμε για κάποιον ότι είναι καλός άνθρωπος, παρά καλός επαγγελματίας σε κάτι. Το “μέτριος” είναι πολύ άσχημος χαρακτηρισμός».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024