Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Αποστόλου:

Δημήτρης Αποστόλου: «Ο Ρήγας είναι ο πιο κακοποιημένος από τους ηθοποιούς»

Καταπέλτης ο γνωστός δημιουργός σε πρόσφατη συνέντευξή του όπου μίλησε και για την παραμελημένη έννοια της πατρότητας, μεταξύ άλλων

Ο Δημήτρης Αποστόλου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο των πατεράδων που είναι διαζευγμένοι, μη έχοντας επαφές με τα παιδιά τους και για το ότι είναι μέλος στον Σύλλογο “Ενεργοί Μπαμπάδες”.

Γελώντας πικρά λέει ότι κατά καιρούς έχει ακούσει πολλούς να χαρακτηρίζουν δύσκολο άνθρωπο τον Αλέξανδρο Ρήγα: «Ένα θα σου πω: τρίχες! Ο Αλέξανδρος είναι ο πιο κακοποιημένος άνθρωπος από διάφορους ηθοποιούς και ο πιο γενναιόδωρος δημιουργός που υπάρχει. Θυμάμαι ότι είχαμε φτάσει να κάνουμε ψυχανάλυση σε ηθοποιούς προκειμένου να έχουμε την άλλη μέρα παράσταση.

Με την πρώην σύζυγό του, την καλλιτέχνιδα Μάγδα Πένσου

Αγαπάμε τις γυναίκες και δεν είναι τυχαίο ότι όλα μας τα έργα είναι στηριγμένα σε γυναίκες πρωταγωνίστριες. Όμως, αλήθεια, δεν είναι κακοποίηση δημιουργού να παίρνει ο άλλος το κείμενό σου και να το κάνει ό,τι θέλει ή να σε καταριέται γιατί νομίζει ότι ο ρόλος του είναι μικρότερος από κάποιου άλλου;

Δεν είναι κακοποίηση να έχεις οργανώσει συνέχεια σειράς/θεατρικού και ο άλλος, ενώ έχει συμφωνήσει, να κλείνει αλλού αφήνοντάς σε σε ανεργία και απόγνωση; Υπάρχουν δημιουργοί που έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια, αλλά υπάρχουν και ηθοποιοί που έχουν διαλύσει δουλειές για τα λεφτά ή επειδή είχαν τα νεύρα τους. Δεν είναι κακοποίηση αυτό;».

Με τον Αλέξανδρο Ρήγα συναντιούνται κάποια βράδια της εβδομάδας ή τα Σαββατοκύριακα και γράφουν ως το ξημέρωμα. Περνούν τα βιώματά τους μέσα στα σενάρια. Με έναν τρόπο ψυχαναλύονται. «Τώρα γράφουμε για έναν πατέρα που δεν βλέπει τα παιδιά του γιατί χώρισε με τη γυναίκα του και αυτή τα χρησιμοποιεί ως όπλο εναντίον του. Ξέρεις τι περνάμε οι πατεράδες που είμαστε τουρίστες στις ζωές των παιδιών μας; Γι’ αυτούς τους κακοποιημένους ανθρώπους θα μιλήσει ποτέ κανείς; Έχω τεράστια αγωνία για τα αγόρια μου, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να έχω πρόσβαση.

Ζουν στη Βέροια, όχι στο Μαρούσι για να μπορώ να τα βλέπω όποτε θέλω και θέλουν. Είναι πονεμένο κεφάλαιο το πώς προστατεύει μια κοινωνία, ένα κράτος, ανθρώπους οι οποίοι δεν ζουν με τα παιδιά τους. Έχει υποβληθεί από τον Σεπτέμβριο ο νόμος του Τσιάρα για συνεπιμέλεια και ακόμα δεν κατατέθηκε. Είναι απίστευτα ψυχοφθόρο όλο αυτό που ζούμε! Μόλις τα παιδιά μπαίνουν μέσα στη ζωή και την καθημερινότητά σου ξαφνικά φεύγουν. Εμένα τα κλάματα που κάνουν κάθε φορά που φεύγουν ποιος μου τα πληρώνει; Οι πιο πολλοί πατεράδες δεν μιλούν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Είμαι μέλος στον Σύλλογο “Ενεργοί Μπαμπάδες” και ακούω τραγικές ιστορίες», σύμφωνα με το περιοδικό Gala.

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024