Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτές είναι οι 5 πιο hot αποχρώσεις του λευκού για το σπίτι

Αυτές είναι οι 5 πιο hot αποχρώσεις του λευκού για το σπίτι

Όσο τα υπόλοιπα χρώματα έρχονται και παρέρχονται από τις τάσεις, το αριστοκρατικό λευκό παραμένει κραταιό και all time classic

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στους τοίχους και τα έπιπλα των περισσότερων σπιτιών, εφόσον αποτελεί μια απόλυτα διαχρονική λύση, που δεν πρόκειται ποτέ να ξεπεραστεί. Ταιριάζει με τα πάντα κι έχει τον τρόπο να δημιουργεί την τέλεια αρμονία από σε χώρο, χωρίς να προκαλεί υπερβολές και «παραφωνίες» στο design της κατοικίας σας.

Από το «καθαρό» λευκό έως το off-white και το baby powder, αυτές είναι μερικές από τις πιο «καυτές» αυτήν την στιγμή αποχρώσεις ενός απόλυτα διαχρονικού χρώματος και σας δείχνουμε πώς μπορείτε να τις εντάξετε στον χώρο σας.

Classic White

Ιδανικό για μεγάλους χώρους που δείχνουν ακόμα μεγαλύτεροι, ειδικά αν φωτίζονται με φυσικό φως

Πρόκειται για την απόχρωση που επιλέγει ο περισσότερος κόσμος. Είναι τόσο ουδέτερη που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και με κάθε στιλ στη διακόσμηση. Εάν επιθυμείτε ένα αποτέλεσμα για την κατοικία σας που δεν πρόκειται ποτέ να είναι εκτός μόδας, τότε επιλέξτε το χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Off-White

Με λίγες ή περισσότερες σταγόνες μπεζ, το λευκό γλυκαίνει

Παραμένει επίκαιρος όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσο κι αν διαμορφωθούν οι τάσεις στο interior design. Με μερικές σταγόνες μπεζ να το κάνουν να διαφέρει από το κλασικό λευκό, το off-white μπορεί να ταιριάξει τόσο με επιπλέον ψυχρές όσο και με θερμές αποχρώσεις, δεδομένης της ουδετερότητας που το αποτελεί.

Baby Powder

Ιδανική απόχρωση για την κρεβατοκάμαρα ή το μπάνιο σας

Το baby powder ή αλλιώς το rose white, είναι μια από τις αποχρώσεις του λευκού που έχει έρθει για να μείνει στις τάσεις στη διακόσμηση. Με λίγη δόση από ροζ μέσα, δημιουργεί μια πιο «ζεστή» απόχρωση, την οποία μπορείτε να διαλέξετε για το σπίτι σας εσείς που προτιμάτε περισσότερο τις θερμές λύσεις και θέλετε να δημιουργήσετε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό.

Gray White

Μια από τις τελευταίες λέξεις της μόδας στο interior design

Εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αλλά ανταποκρίνονται εξίσου στις πιο updated τάσεις για φέτος και ίσως και για την επόμενη δεκαετία! Το λευκό γίνεται πιο ψυχρό χάρη στα gray touches που προστίθενται κι έτσι το αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με γκρι με μια γρήγορη ματιά. Εάν διαμορφώνετe τώρα το σπίτι σας, αυτός ο τόνος φαντάζει σαν το ιδανικότερο για τους τοίχους, ακόμα και για τα έπιπλα -ιδίως για τους καναπέδες.

Ghost White

Τολμηρό, πεντακάθαρο, αριστοκρατικό

Λίγο πιο ψυχρό από το προηγούμενο, το ghost white είναι έτσι δημιουργημένο, ώστε να συνυπάρχει ιδανικά με παρεμφερείς cold τόνους, όπως το γκρι, το μπλε και το μαύρο. Πρόκειται για ένα mix από λευκό και μπλε, που δύσκολα ταιριάζει με θερμά στοιχεία στη διακόσμηση, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγετε αυτόν τον συνδυασμό, με σκοπό να εξασφαλίσετε ένα ολόσωστο και πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα. Σαν extra στοιχείο, μπορείτε να εντάξετε μερικές silver λεπτομέρειες για να τονίσετε το όλο σκηνικό.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024