House Of Fame : Σπουδάστρια έβαλε τα κλάματα και αρνήθηκε το ρούχο του στυλίστα
Οι περισσότεροι σπουδαστές ενθουσιάστηκαν με τα ρούχα που δοκίμασαν
Το πρώτο live show του House Of Fame, ακυρώθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ωστόσο, οι σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας συνεχίζουν κανονικά τις πρόβες τους για το live και στο αποψινό επεισόδιο έκαναν fitting με τον στυλίστα Al Giga.
Οι περισσότεροι σπουδαστές ενθουσιάστηκαν με τα ρούχα που δοκίμασαν, αλλά υπήρχαν και εκείνοι που απογοητεύτηκαν και δεν δίστασαν να το εκφράσουν στον Al Giga.
Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα όταν δοκίμασε το μαύρο φόρεμα που επέλεξε για εκείνη ο στυλίστας τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν της αρέσει και δεν πρόκειται να το φορέσει στο επόμενο Live.
Τι είπε η ίδια;
«Δεν μου αρέσει το φόρεμα. Δεν μου αρέσει επάνω μου, εμένα δεν μου αρέσει. Κατ΄αρχάς, θα πέσω. Δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ δεν θα βγω έτσι. Ποτέ, είμαι απόλυτη. Δεν θα βγω. Όχι, ήθελα κάτι άλλο. Θα βγω αλλά θα πω χάλια το τραγούδι γιατί πρέπει να νιώθω εγώ ωραία, πιστεύω», δήλωσε βουρκωμένη η Έλενα, σύμφωνα με το tlife.gr.
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη»
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα

