Μήδεια : Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί στη Σάμο λόγω κακοκαιρίας
Δεν παραλήφθηκαν τα εμβόλια που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σήμερα
Λόγω της ματαίωσης όλων των πτήσεων την Τρίτη στην Σάμο δεν παραλήφθηκαν τα εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν από σήμερα Τετάρτη στο Νοσοκομείο.
Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος καλεί όσους πρόκειται να εμβολιαστούν την Τετάρτη και δεν έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από το Γ.Ν. Σάμου, να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2273083102 ή με το τηλεφωνικό κέντρο 2273083100 για να λάβουν οδηγίες εάν θα προσέλθουν τελικά στον εμβολιασμό.
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442