Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Enyaq iV Sportline: Ασκήσεις σπορ ύφους

Skoda Enyaq iV Sportline: Ασκήσεις σπορ ύφους

To αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Skoda διευρύνει τις επιλογές του με μια νέα σπορ έκδοση με τα διακριτικά SportLine.

To Enyaq κάθε άλλο παρά υπολείπεται σε όρους επιλογών και ισχύος ωστόσο, η Skoda σπεύδει να προσθέσει ακόμα μία με την μορφή μιας νέας εξοπλιστικής έκδοσης η οποία ξεχωρίζει για τις σπορ πινελιές της.

Η νέα Sportline έκδοση ξεχωρίζει κυρίως από τις νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 20 ή 21  ιντσών, την μικρότερη απόσταση από το έδαφος αλλά και την πληθώρα σκούρων λεπτομερειών στο αμάξωμα.

Σε αυτό τον «σκοτεινό» κώδικα εναρμονίζονται οι δύο προφυλακτήρες, τα καλύμματα των καθρεπτών, τα περιγράμματα των παραθύρων, το έμβλημα της Skoda, οι γραμμές που περιβάλλουν την γρίλια καθώς και η αεροτομή. Την εικόνα συμπληρώνουν τα φιμέ τζάμια ενώ στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης ανήκουν επίσης τα φώτα LED πίσω και matrix LED μπροστά σε συνδυασμό με δυναμικούς δείκτες αλλαγής πορείας.

Πλην των εξωτερικών αισθητικών αναβαθμίσεων η έκδοση SportLine επωφελείται από πιο σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα στο εσωτερικό της τα οποία υπόσχονται καλύτερη στήριξη, τριάκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα καθώς και λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε ανθρακόνημα. Το σπορ σκηνικό συμπληρώνουν, τα πεντάλ αλουμινίου και οι επενδύσεις αποτελούνται από μαύρο suede/ύφασμα από μικροίνες που συνδυάζονται με γκρι ραφές.

Επί της ουσίας, η νέα έκδοση μειώνει την απόστασή της από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά μπροστά και κατά 10 χιλιοστά στον πίσω άξονα χάρη σε μια τροποποιημένη ανάρτηση που ευνοεί την πιο δυναμική οδηγική συμπεριφορά.

Η έκδοση  Sportline θα είναι διαθέσιμη με τρεις επιλογές κινητήρων. Πρόκειται για τις εκδόσεις iV 60 ισχύος 180 ίππων, την iV 80 με απόδοση 204 ίππους οι οποίες εφοδιάζονται με μπαταρία 82 KWh, υποσχόμενες αυτονομία έως και 520 χλμ. Σε δεύτερο χρόνο θα είναι εξίσου διαθέσιμη και στην παραλλαγή iV 80x η οποία επωφελούμενη από δύο ηλεκτρικά μοτέρ είναι τετρακίνητη προσφέροντας παράλληλα ισχύ 265 ίππων.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024