Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο σύντροφος της Μπρίτνεϊ σπάει τη σιωπή του : «Ο πατέρας της θέλει να μας ελέγχει»

Ο σύντροφος της Μπρίτνεϊ σπάει τη σιωπή του : «Ο πατέρας της θέλει να μας ελέγχει»

Ο Sam Asghari αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημοσίως στον Τζέιμι Σπίαρς που όπως υποστηρίζει προσπαθεί να ελέγξει τη σχέση του με την τραγουδίστρια.

Το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» των New York Times έφερε και πάλι στην επιφάνεια το περίεργο καθεστώς «επιτροπείας» κάτω απ’ το οποίο ζει τα τελευταία 12 χρόνια η Μπρίτνεϊ Σπίαρ και σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας της, Τζέιμι έχει τον έλεγχο της κόρης του και της περιουσίας της.

Παρόλο που ο επί χρόνια σύντροφος της τραγουδίστριας, Sam Asghari απέφευγε να κάνει οποιονδήποτε δημόσιο σχολιασμό για το θέμα, την Τρίτη το πρωί προχώρησε σε μια σπάνια δημόσια δήλωση σχετικά με τον Τζέιμι Σπίαρς.

«Τώρα είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος ότι έχω μηδενικό σεβασμό για κάποιον που προσπαθεί να ελέγξει τη σχέση μας και να βάλει συνεχώς εμπόδια στο δρόμο μας», έγραψε ο Sam στο Instagram. «Κατά τη γνώμη μου, ο Τζέιμι είναι τελείως μ@@@κας».

Ο Ιρανός personal trainer σημείωσε πως δεν επιθυμεί να πει περισσότερα για να προφυλάξει τη σχέση του από τη δημοσιότητα αλλά δήλωσε: «δεν ήρθα σε αυτήν τη χώρα για να μην μπορώ να εκφράσω τη γνώμη μου και την ελευθερία μου».

Επιπλέον ο Sam, που βρίσκεται σε σχέση με τη Μπρίτνεϊ από το 2016 – εξέδωσε δήλωση με την οποία απάντησε στο κύμα υποστήριξης της σταρ που ακολούθησε την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ.

«Δεν ήθελα ποτέ τίποτα άλλο από το καλύτερο για το άλλο μου μισό, και θα συνεχίσω να τη στηρίζω ώστε να ακολουθήσει τα όνειρά της και να δημιουργήσει το μέλλον που θέλει και αξίζει».

«Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνει από τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο και ανυπομονώ για ένα κανονικό, καταπληκτικό μέλλον μαζί της».

Η ίδια η Μπρίτνεϊ δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημοσίως το ντοκιμαντέρ. Ωστόσο πολλοί πιστεύουν σε πρόσφατο βίντεό της στο Instagram έκανε μια συγκαλυμμένη αναφορά: «Η στιγμή που όλοι περιμέναμε την περασμένη εβδομάδα», είπε πριν κάνει μια μικρή παύση για να προσθέσει: «το Super Bowl».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024