Χρηστίδης : Μητσοτάκης και Τσίπρας βλάπτουν την υγεία
Ο Π. Χρηστίδης επικρίνει τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «ο ένας με τα προκλητικά και προσβλητικά τραπεζώματα της Ικαρίας» και «ο άλλος με το να δέχεται το ρίσκο των συλλαλητηρίων σε βάρος της υγείας των πολιτών» «βλάπτουν πολύ σοβαρά την υγεία»
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.
Ο ένας και ο άλλος
Ο κ. Χρηστίδης επικρίνει τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «βλάπτουν πολύ σοβαρά την υγεία», επισημαίνοντας πως «ο ένας με τα προκλητικά και προσβλητικά τραπεζώματα της Ικαρίας» και «ο άλλος με το να δέχεται το ρίσκο των συλλαλητηρίων σε βάρος της υγείας των πολιτών».
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο