
Τι είπε στο MEGA ο διοικητής του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για την έλλειψη λοιμωξιολόγου
Σύμφωνα με τον διοικητή, υπάρχει συνεπικουρία από τριτοβάθμιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο διοικητής του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για την έλλειψη λοιμωξιολόγου στο νοσοκομείο αναφοράς covid.
Σύμφωνα με τον διοικητή, υπάρχει συνεπικουρία από τριτοβάθμιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όποτε χρειάζονται συμβουλές οι παθολόγοι του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, απευθύνονται στο «Παπαγεωργίου».
Προς υπεράσπιση του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, ο κ. Παπασωτηρίου υποστήριξε πως το νοσοκομείο έχει νοσηλέψει πάνω από 440 ασθενείς με κορωνοϊό και έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Είπε ακόμα, ότι έχει γίνει ήδη πρόσληψη πνευμονολόγου, ενώ έχει κατατεθεί και πρόταση τροποποίησης του οργανισμού για να προστεθεί και η ειδικότητα του λοιμωξιολόγου.
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους
