Ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για την αγάπη του για τον αθλητισμό
Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί πλέον να μη ζει στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο συμβουλεύει τους ομοεθνείς του, την περίοδο αυτή που είναι αναγκασμένοι να ζουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, να ασχοληθούν με ένα άθλημα
Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί πλέον να μη ζει στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο συμβουλεύει τους ομοεθνείς του, την περίοδο αυτή που είναι αναγκασμένοι να ζουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, να ασχοληθούν με ένα άθλημα.
Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter της Ένωσης Ράγκμπι, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυση του Rugby Club της Αγγλίας.
Ο πρίγκιπας Χάρι, φορώντας μπλε σακάκι και άσπρο πουκάμισο μίλησε για το «πάθος και την απόλαυση» που προσφέρει ο αθλητισμός σε αυτές τις στιγμές «απομόνωσης».
«Η ένωση ράγκμπι έφερε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους, με ομάδες γεμάτες από υπέροχους χαρακτήρες και εξαιρετικούς παίκτες», είπε.
The team is all.
Always has been.
Always will be. #EnglandRugby150 ? pic.twitter.com/pHuQir4HHM
— England Rugby (@EnglandRugby) February 5, 2021
«Σε αυτές τις στιγμές απομόνωσης, το απόλυτο πάθος και η απόλαυση που προσφέρει ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μεγάλη παρηγοριά σε πολλούς.
Ως φανατικός θαυμαστής της Ένωσης Ράγκμπι, συμμετέχω μαζί με εκατομμύρια υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο, γιορτάζοντας τα 150 χρόνια του Αγγλικού Ράγκμπι», είπε ο πρίγκιπας Χάρι σύμφωνα με το ΑΠΕ.
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442