Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινέλλα : Σπάνιο «κλικ» στην Μύκονο το 1970

Μαρινέλλα : Σπάνιο «κλικ» στην Μύκονο το 1970

Η Μαρινέλλα σε μια σπάνια φωτογραφία από την διαμονή της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο το 1970 για τα γυρίσματα ενός 15λεπτου έγχρωμου show για την διεθνή τηλεόραση με σκοπό την προβολή της Ελλάδας σε Ευρώπη και Αμερική

Μια σπάνια φωτογραφία με την Μαρινέλλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Άρης Λουπάσης έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό, μέσα από τον οποίο συχνά με αναρτήσεις του μας ταξιδεύει στο χρόνο, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων ελλήνων σταρ.

Σε μία από τις αναρτήσεις του, ο Άρης Λουπάσης δημοσίευσε μία ακόμα σπάνια vintage φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Μαρινέλλα στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε:

«Η Μαρινέλλα σε μια σπάνια φωτογραφία από την διαμονή της στην κοσμοπολίτικη Μύκονο το 1970 για τα γυρίσματα ενός 15λεπτου έγχρωμου show για την διεθνή τηλεόραση με σκοπό την προβολή της Ελλάδας σε Ευρώπη και Αμερική.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ερμηνεύει επιτυχίες των Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Ζαμπέτα στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά, απογειώνοντας με τρόπο μοναδικό την ελληνική μουσική και την σπάνια κυκλαδίτικη ομορφιά σε όλο τον κόσμο.

Σκηνοθέτης ο Γάλλος παραγωγός Ζεράρ Σαχινιάν ο οποίος δύο χρόνια νωρίτερα διακρίνει το ταλέντο του ανερχόμενου τότε τραγουδιστή Δάκη και του προτείνει να ερμηνεύσει ένα κομμάτι του Μίμη Πλέσσα στην καινούργια ταινία του.

Η γνωριμία του νεαρού τραγουδιστή με τον σπουδαίο συνθέτη θα είναι η αφορμή για να εκτοξευθεί η καριέρα του και η αρχή μιας μακρόχρονης και επιτυχημένης πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Το 1970, δύο χρόνια μετά την πρώτη μεγάλη επιτυχία στην σόλο πλέον καριέρα της με το «Σταλιά σταλιά» του Γιώργου Ζαμπέτα το οποίο αρνείται να ερμηνεύσει η Αλίκη στο «Κορίτσι του Λούνα Παρκ», η Μαρινέλλα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της.

Στο Φεστιβάλ τραγουδιού στη Βραζιλία εκείνη την χρονιά κερδίζει την 4η θέση ανάμεσα σε 38 χώρες με την «Κυρά Γιώργαινα» του Γιώργου Κατσαρού αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την φωνή και την σκηνική της παρουσία.

Η μετέπειτα μεγαλειώδης καριέρα της μέχρι και σήμερα είναι γεμάτη τεράστιες επιτυχίες σε σπουδαία τραγούδια των μεγαλύτερων συνθετών της εποχής.

Η ερμηνεύτρια που δημιουργεί ένα νέο είδος διασκέδασης κατεβαίνοντας από το πάλκο στην σκηνή την οποία «σαρώνει» κυριολεκτικά σε φαντασμαγορικά και πρωτοποριακά για την εποχή προγράμματα εφάμιλλα με αντίστοιχα του εξωτερικού.

Ένας «μύθος» της ελληνικής μουσικής και ένα φαινόμενο ζωντάνιας, ταμπεραμέντου και συνεχούς καλλιτεχνικής πρωτιάς στην χώρα του για περισσότερο από πενήντα χρόνια. Η αδαμάντινη φωνή της αναλλοίωτη στον χρόνο συνεχίζει μέχρι σήμερα να μαγεύει το ίδιο μοναδικά και ξεχωριστά.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άρης Λουπάσης με την Μαρινέλλα:

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024