Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (3-0 σετ)

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (3-0 σετ)

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν… σίφουνας από την Πυλαία, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό και βάζοντας… τελεία στα όνειρα της… παύλας.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον καθάρισε με 3-0 σετ για τη Volley League ανδρών και έδειξε στον Δικέφαλο του βορρά ποιος είναι το αφεντικό.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια απόλυτα πειστική εμφάνιση κι έκαναν πάρτι στη Θεσσαλονίκη, κυριαρχώντας σε όλη τη διάρκεια του ματς, απαντώντας και στο γήπεδο στον ΠΑΟΚ, μετά την αποστομωτική απάντηση στην τοποθέτηση των ασπρόμαυρων.

Στο ταρτάν λοιπόν, ο Ολυμπιακός έδωσε τη δική του απάντηση στην «κωλοτούμπα» του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ σχετικά με την επανέναρξη του βόλεϊ γυναικών, έδειξε γιατί είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού και με εξαίρεση το πρώτο σετ, κατατρόπωσε τον ενισχυμένο ΠΑΟΚ με 3-0 και με μια καθαρή νίκη, πατώντας μάλιστα και στην κορυφή της βαθμολογίας της Volley League.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Όσον αφορά την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός είχε πλουραλισμό στην επίθεση και εξαιρετικό μπλοκ, με τον Δημήτρη Καζάζη να είναι απόλυτα διαβασμένος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και να παίρνει το «σκαλπ» του αντίπαλου προπονητή.

Ουσιαστικά λοιπόν όλα κρίθηκαν στο πρώτο σετ, όπου οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σε ένα δραματικό φινάλε.  ΠΑΟΚ είχε 3 σετ μπολ, ο Μιγαήλοβιτς ισοφάρισε 27-27 και δυο εκπληκτικά σερβίς του Φρομ έγραψαν το 27-29 και τον επίλογο του αγώνα, αφού οι ερυθρόλευκοι στα άλλα δυο σετ που ακολούθησαν ήταν σαφώς ανώτεροι.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ξεφούσκωσε, απογοητεύτηκε, έπαθε θλάση ο νέος πασαδόρος Πριγέ που κακώς χρησιμοποιήθηκε απροπονητος και ο Ολυμπιακός με σπουδαία εμφάνιση κέρδισε 3-0.

Τα σετ: 27-29, 18-25, 18-25

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024