Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό: Η Φέγενορντ… τσάκισε την Αϊντχόφεν στην κόντρα επίθεση

Έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό: Η Φέγενορντ… τσάκισε την Αϊντχόφεν στην κόντρα επίθεση

H Αϊντχόφεν είναι εξαιρετική από τη μέση και μπροστά, αλλά η Φέγενορντ φανέρωσε όλες τις αδυναμίες της και τη διέλυσε στην κόντρα επίθεση, επικρατώντας με 3-1.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τις κόντρες του με την Αϊντχόφεν για τους 32 του Europa League, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο για τις 18 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη καιτη ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στην Ολλανδία. Και περίπου τρεις εβδομάδες πριν απ’ τη μεγάλη κόντρα, η Φέγενορντ ήρθε να φανερώσει τις αδυναμίες της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Μια ομάδα που από τη μέση και μπροστά είναι καταπληκτική και μπορεί να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και να σκοράρει με ευκολία, αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον. Η Φέγενορντ την… τσάκισε στην αντεπίθεση, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε ένα ημίχρονο. Σε ένα ημίχρονο, μάλιστα, που η PSV είχε την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, τις περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερους τρόπους για να μπει περιοχή.

Τρανή απόδειξη; Η Φέγενορντ έκανε τρεις τελικές στην εστία στο πρώτο μέρος. Και τέσσερις συνολικά στον αγώνα. Σχεδόν… 100% επιτυχία. Το τελικό 3-1 με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-0 χάρη σε γκολ των Ντίμερς (7′), Μπέργκχαους (25′) και Λίνσεν (41′) μπορεί να μοιάζει με μαγική εικόνα αν κάποιος έχει δει το παιχνίδι, όμως είναι και ο… μπούσουλας που μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός για τις συναντήσεις του με τους Ολλανδούς.

Αν τους δώσεις την μπάλα και βγαίνεις γρήγορα στην κόντρα επίθεση, μπορείς να τους εκθέσεις ανεπανόρθωτα. Η Αϊντχόφεν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 56′ με τον Σανγκαρέ, να συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να είναι ανούσια στο Feyenord Stadium.

 

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024