Η γυναίκα που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από αντιδήμαρχο μιλά στο MEGA
Δεχόταν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και λεκτική παρενόχληση
Εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Πύργου κατάθεσε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση από αντιδήμαρχο και εκδικητική συμπεριφορά επειδή δεν ενέδωσε.
Μια απίστευτη υπόθεση έρχεται στο «φως», σύμφωνα με την οποία υπάλληλος του δήμου Πύργου δέχτηκε σεξιστική παρενόχληση από τον τότε αντιδήμαρχο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια υπόθεση παρενόχλησης που κράτησε πολύ καιρό. Από τον Φλεβάρη ως τον Αύγουστο. Η ίδια μοιράστηκε με τα παιδιά της όλα όσα περνούσε.
Δεχόταν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και λεκτική παρενόχληση. Απευθύνθηκε σε δικηγόρο, με τη βοήθεια του γιού της που της κατέβασε τα μηνύματα από το facebook.
«Ήταν αισχρός, του είχα ζητήσει να μην το κάνει αυτό γιατί με φέρνει σε δύσκολη θέση, ένας ψυχολογικός πόλεμος. Δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω, πώς πρέπει να το πω , τι πρέπει να πω. Ερχόμουν πολλές φορές στα όρια να του δώσω σφαλιάρα, αλλά σκεφτόμουν ότι θα έχω επιπτώσεις.
Τα παιδιά μου ήξεραν. Έβαλα τον 16χρονο γιο μου να κατεβάσει τα μηνύματα από τον υπολογιστή και έφτασε σε σημείο να μου πει «γιατί δεν μου είπες τίποτα γι αυτά που περνάς».
- Ένα χρόνο μετά τις περικοπές του Τραμπ, η διεθνής ανθρωπιστική βοήθεια βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού
- Με συμπτώματα μέθης στο νοσοκομείο ανήλικος – Κατανάλωσε αλκοόλ σε σχολική εκδρομή
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει απόψε με δύο συγκλονιστικές υποθέσεις
- Εξάρχεια: Συνελήφθη συνεργός της οικιακής βοηθού που κατηγορείται για τη δολοφονία ηλικιωμένου
- NBA: Ήττα με κάτω τα χέρια για τους Μπακς (128-96), νίκη με 60άρη Ντόντσιτς για τους Λέικερς (126-134)
- Τι δουλειά έχει η Μαντόνα στα γυρίσματα της σειράς The Studio;