Μπρους Γουίλις : Του ζήτησαν να φύγει από φαρμακείο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα
Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six ο 65χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στην περιοχή
Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six ο 65χρονος ηθοποιός Μπρους Γουίλις μπήκε χωρίς μάσκα σε κατάστημα της αλυσίδας Rite Aid, παραβιάζοντας τους κανόνες που ισχύουν στην περιοχή. Οι υπόλοιποι πελάτες του φαρμακείου ενοχλήθηκαν που ο κινηματογραφικός σταρ κυκλοφορούσε ανάμεσά τους χωρίς μάσκα, παρά το γεγονός ότι φορούσε στο λαιμό ένα μαντήλι που θα μπορούσε εύκολα να σηκώσει για να καλύψει το πρόσωπό του.
Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Γουίλις αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και έτσι τελικά του ζητήθηκε να φύγει, πράγμα που έκανε, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια αγορά. Το site επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας