Κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει το τέλος μιας σχέσης, αλλά και το πρόσωπο που βγήκε από τη ζωή του.

Ποιοι είναι αυτοί που συγχωρούν, ποιοι αυτοί που δεν γυρνάνε πίσω και ποιοι αυτοί που είναι πρόθυμοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία;

Κριός

Ενώ σε κάθε χωρισμό υπάρχει ο τελικός, μεγάλος τσακωμός που γυρνάς την πλάτη και δεν ξαναμιλάς με τον πρώην σου, αυτός θα προτιμήσει να κάνει το τελευταίο παθιασμένο σεξ.

Ταύρος

Οι Ταύροι αυτοί είναι επίμονοι και ξεροκέφαλοι, ωστόσο ξέρουν να συγχωρούν. Μπορεί να συγχωρήσουν τον πρώην σύντροφο τους, αλλά δεν πρόκειται να ξεχάσουν.

Είναι χαρισματικοί στο να καταλαβαίνουν αν λες ψέματα, έτσι αν σκέφτεσαι το πισωγύρισμα, σκέψου το καλά γιατί αν λες ψέματα θα σε πιάσει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι δύσκολο να τους ρίξεις. Αν βγουν από μια σχέση οι πιθανότητες να επιστρέψουν στον/στη σύντροφο τους δεν ξεπερνούν το 40%. Είναι έξυπνοι, πάρα πολύ καλοί στο να εξετάζουν το ζήτημα σφαιρικά και αυτό λειτουργεί πάντα υπέρ τους.

Όταν κάνουν λάθος, δεν συγχωρούν εύκολα. Μην παρασύρεσαι από την ανέμελη, φιλική και χαρούμενη εντύπωση που δίνουν.

Αν προκύψει το οτιδήποτε θα το εξετάσουν με προσοχή και αν τους συμφέρει θα κάνουν ένα βήμα, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένεις θαύματα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι πραγματικά σκέφτονται τον σύντροφο τους στο σπίτι, κάποιον δηλαδή στον οποίο θα μπορούν να επιστρέψουν, να ακουμπήσουν, να νιώσουν ασφάλεια και οικειότητα. Μπορείς να πεις πως όταν η σχέση καταρρέει, ένα κομμάτι στη ζωή του καρκίνου διαλύεται τελείως. Τη στιγμή που κάποιος τους ζητάει συγγνώμη, Μέσα στο κεφάλι τους θα τη δεχθούν πριν καν πεις τη λέξει “συγγνώμη”, αλλά δεν θα το πουν αμέσως.

Λέων

Ένας Λέοντας δεν θα γυρίσει πότε μα ποτέ σε πρώην σύντροφο. Ο μόνος λόγος που θα γυρνούσε είναι επειδή ξέρει πως αυτός έκανε λάθος-πράγμα που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια.

Αν ο Λέων κάνει λάθος και το παραδεχθεί, όχι μόνο θα επιστρέψει σε σένα αλλά θα σιγουρευτεί πως κανένας δεν θα ξανακάνει το ίδιο λάθος που έκανε αυτός!

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορεί να σε συγχωρήσουν εκατό φορές πριν σε παρατήσουν, όταν όμως το αποφασίσουν να φύγουν από τη σχέση τίποτα δεν του γυρνάει πίσω.

Όχι μόνο αυτό, αλλά θα φορτώσουν και όλο το φταίξιμο για την κατάσταση στον πρώην τους και αυτό ίσως πονέσει.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει πάντα την καλή διάθεση να ακούσει και να καταλάβει. Του αρέσει να λαμβάνει υπόψη του όλες τις πλευρές πριν πάρει την απόφαση. Αυτό το ζώδιο αργεί να καταλήξει σε συμπέρασμα και παίζουν όλα τα σενάρια μέσα στο μυαλό του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν τη μεγάλη απόφαση.

Στην πραγματικότητα, είναι απελπιστικά ρομαντικοί και θα κοιτάξουν να παρακάμψουν πολλές λεπτομέρειες, απλά μην τους δώσεις λόγο για να σε κρίνουν.

Κάποιοι από μας είχαν έναν πρώην Ζυγό που έχει να τους μιλήσει από το την τρίτη Γυμνασίου, ονόματα δεν λέμε.

Σκορπιός

Από τη στιγμή που ο Σκορπιός σε αγάπησε και σε άφησε είσαι νεκρός για εκείνον.

Αλλά, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά”, υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία ο Σκορπιός δεν μπορεί να τα αφήσει να φύγουν έτσι (Ιχθύες, Σκορπιοί και Παρθένοι) είναι αδύναμα σημεία τους, οι υπόλοιποι απλά βλέπουν την πλάτη του καθώς κλείνει την πόρτα για να φύγει.

Τα τρία ζώδια που αναφέραμε όμως, έχουν πολλές πιθανότητες να τον δουν να επιστρέφει, έστω και για μια φορά.

Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να ξεχωρίζει για το πόσο θετικός και ωραίος τύπος είναι, ωστόσο όταν βρίσκονται σε δυσάρεστες καταστάσεις, όλη αυτή η αστερόσκονη εξανεμίζεται. Όταν αποφασίζουν κάτι εμμένουν σε αυτό. Ακόμα και αν θέλουν να γυρίσουν πίσω, δεν τους το επιτρέπουν οι αρχές τους.

Αιγόκερως

Ναι, είναι πρόθυμοι να δώσουν δεύτερη ευκαιρία, αλλά πρόσεχε γιατί είναι παγίδα. Οι Αιγόκεροι απαιτούν πειθαρχία από τους συντρόφους τους, έτσι τεστάρουν αν θα επιστρέψουν στα αλήθεια.

Πρέπει να βεβαιωθούν πως ο σύντροφος τους πήρε το μάθημα του. Άουτς! Θα πούμε εμείς.

Πρέπει να είναι σίγουροι 1000% πριν πάρουν την τελική απόφαση αλλά σκέψου πως θα σε έχουν σήκω-σήκω-κάτσε-κάτσε για πολύ καιρό.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι σκέφτονται γενικά αλλά δεν επιστρέφουν στους πρώην τους.

Μέσα τους ζουν τον απόλυτο διχασμό αφού τους σκέφτονται τα παλιά μονίμως. Το προτιμούν να αφήνουν την κατάσταση ως έχει λόγω της ονειροπόλας φύσης τους, παρά να ζουν τη σκληρή πραγματικότητα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ιχθύες

Αν και είναι γνωστοί συναισθματικοί και ονειροπόλοι οι Ιχθύες θα σε ξεχάσουν με το περάσεις το κατώφλι της πόρτας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr