Σάκης Τανιμανίδης: από το Survivor στη Φάρμα;
Μαλκάσα ή Άγιος Δομίνικος; Οι προτάσεις που έχει δεχθεί ο παρουσιαστής έχουν πέσει βροχή.
Ο μέλλων μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης δέχθηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, όμως, τελικά αποφάσισε να παρουσιάσει την Φάρμα στον ΑΝΤ1. Από άποψης απόστασης συμφέρει σίγουρα: άλλο Άγιος Δομίνικος κι άλλο Μαλακάσα, βλέπεις!
Έτσσι, δεν θα χρειαστεί να αφήσει μόνη της την εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα.
Ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε προτάσεις από άλλα δύο κανάλια και ακόμα δεν έχει υπογράψει τίποτα για την Φάρμα. Σε αναμονή των διαδικαστικών λοιπόν κι οι φαν του Survivor ας βολευτούν για τα καλά με τον Γιώργο Λιανό.
Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος είχε παρουσιάσει τη Φάρμα στο παρελθόν με επιτυχία, δεν δέχτηκε σχετική πρόταση από τον ΑΝΤ1 και ο σταθμός θέλει να τον αξιοποιήσει σε άλλo project, εκτός από την εκπομπή που παρουσιάζει ήδη το 2night show!
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
