Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αϊτόρ : «Είμαι επικεντρωμένος στον Παναθηναϊκό»

Αϊτόρ : «Είμαι επικεντρωμένος στον Παναθηναϊκό»

Ο Αϊτόρ μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ επεσήμανε πως είναι απόλυτα επικεντρωμένος στους «πράσινους».

Φρένο στα σενάρια των τελευταίων ημερών επιχείρησε να βάλει ο Αϊτόρ, με τον 24χρονο παίκτη να ξεκαθαρίζει πως είναι απόλυτα επικεντρωμένος στον Παναθηναϊκό.

Δημοσιεύματα έφερναν τον Ισπανό επιθετικό στο στόχαστρο ξένων ομάδων, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν γνωρίζει τίποτα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει το τριετές συμβόλαιο με τους «πρασίνους».

Ο Αϊτόρ μίλησε για το αυριανό ματς με τον Αστέρα και στάθηκε στη σημασία που έχει για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι το τρίποντο κόντρα στους Αρκάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για όσα περιμένει μέσα στο 2021: «Η όρεξη να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά υπάρχει, ώστε να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει ο σύλλογος, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται».

Για το 2020 και όσα αφήνει πίσω του: «Ήταν μια περίεργη χρονιά, μένω με τις σκέψεις των ανθρώπων που γνώρισα και με τους νέους στόχους που έχω. Θέλω να βελτιωθώ και ελπίζω ότι όλα θα πραγματοποιηθούν».

Για τη θετική του παρουσία στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού: «Το ότι πέτυχα γκολ στο ματς με τα Γιάννινα μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δούλεψα πολύ για να μπορέσω να παίξω και ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθώ με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου».

Για τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν ως «στόχο» ξένων συλλόγων: «Οτιδήποτε εμφανίζεται είναι ψευδές, δεν έχω ακούσει το παραμικρό και είμαι επικεντρωμένος στον Παναθηναϊκό. Έχω συμβόλαιο τριετίας και ελπίζω να το συνεχίσω και να το ολοκληρώσω».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Η αλήθεια είναι ότι έρχεται δύσκολος μήνας. Μπαίνουμε στη χρονιά κόντρα στον Αστέρα και έχουμε μεγάλη όρεξη για να ξεκινήσουμε με μια νίκη το 2021».

Για τις απουσίες των Κουρμπέλη και Μαουρίσιο: «Πρόκειται για δύο μεγάλες απουσίες, οι οποίες είναι σημαντικές. Πρόκειται για δύο σημαντικούς παίκτες στην ομάδα, όμως έχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα πλήρες ρόστερ και όλοι έχουν εμπιστοσύνη σε όλους και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον».

Για τη Λεωφόρο: «Τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία έχουν μεγάλη όρεξη για να παίξουν το παιχνίδι στη Λεωφόρο και αυτή την όρεξη τη μεταφέρουν και στους ξένους παίκτες. Ήδη παίξαμε εκεί, κερδίσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024