Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «βάξι» είναι η νέα σέλφι- Τα social media γέμισαν εικόνες ανθρώπων που εμβολιάζονται

Η «βάξι» είναι η νέα σέλφι- Τα social media γέμισαν εικόνες ανθρώπων που εμβολιάζονται

Σιγά σιγά το ίντερνετ γεμίζει με εικόνες ανθρώπων που κάνουν το εμβόλιο και θέλουν να μοιραστούν τη σημαντική στιγμή με τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι πρώτοι πολίτες της Ελλάδας και μαζί ολόκληρου του κόσμου ξεκινούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού. Καθώς το ίντερνετ γεμίζει με φωτογραφίες ανθρώπων που εμβολιάζονται και θέλουν να μοιραστούν την σημαντική στιγμή με τον υπόλοιπο κόσμο, η «βάξι» (vaxxie εκ του vaccine) γίνεται η νέα σέλφι.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Jahan Fahimi, διευθυντής του τμήματος επειγόντων περιστατικών σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο, αστειεύμενος, ζήτησε συμβουλές από τους 5000 ακολούθους του στο Twitter λίγες μέρες πριν κάνει και εκείνος το εμβόλιο: «Ξέρει κανείς κάποιο γρήγορο τρόπο να κάνω μπράτσα για την σέλφι μου με το εμβόλιο;» έγραψε.

Αργότερα ο ίδιος ανέβασε την φωτογραφία στο Twitter. Καθώς όλο και περισσότεροι λαμβάνουν το εμβόλιο και μοιράζονται την αντίστοιχη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «βάξι» γίνεται τάση.

Σε εμάς οι φωτογραφίες του πρωθυπουργού και του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα να κάνουν το εμβόλιο έγιναν αμέσως viral παρέα με τις σατιρικές εκδοχές τους.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024