Η ανατρεπτική Αμερικανίδα ράπερ Brooke Candy κυκλοφόρησε ένα νέο, σέξι βίντεο γεμάτο εμφανίσεις έκπληξη. Η Πάρις Χίλτον, η Aquaria από το RuPaul’s Drag Race και η Amanda Lepore κάνουν το πέρασμά τους ενώ και η Ελληνίδα εικαστικός Αντιγόνη Τσαγκαροπούλου εμφανίζεται στο νέο βίντεο κλιπ.

Σεξουαλικότητα, παιχνίδι και 90s ιντερνετική αισθητική κυριαρχούν στο βίντεο του κομματιού «Cum» στο οποίο συμμετέχει και η Iggy Azalea.

Η Brooke Candy φλερτάρει μέσω της κάμερας του υπολογιστή μαζί με την υπόλοιπη παρέα των καλεσμένων.

Σύμφωνα με τον Dejan Jovanovic που σκηνοθέτησε το βίντεο, σκοπός ήταν να αποτυπωθεί η μεταμόρφωση που συμβαίνει καθώς κανείς ανακαλύπτει και εξερευνά την σεξουαλικότητά του.

Η Brooke Candy ανέφερε πως μέσω του βίντεο κλιπ ήθελε να δείξει ότι παρά την κοινωνική απόσταση «μπορούμε ακόμα να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε και να κάνουμε σαχλαμάρες» ενώ πρόσθεσε ότι «η σεξουαλική έκφραση είναι σημαντική τόσο για την ψυχική όσο και τη σωματική μας υγεία».

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα έργα της Αντιγόνης Τσαγκαροπούλου είναι η συμμετοχική εγκατάσταση FluffyLibrary που είχε παρουσιάσει πριν λίγα χρόνια στο κέντρο της Αθήνας, στην γκαλερί Atopos. Μέρος της δουλειάς της μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.