Ανδρέας Αθανασόπουλος : «Εγώ πήγα για το μόντελινγκ, ο Ηρακλής για τα λεφτά»
Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε μέχρι τον τελικό του GNTM και κέρδισε την τρίτη θέση.
Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε μέχρι τον τελικό του GNTM και κέρδισε την τρίτη θέση.
Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Άννα Ζηρδέλη, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος κάνει μια ιδιαίτερη δήλωση για τον σκοπό που είχε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ μπαίνοντας στο GNTM.
«Ο Ηρακλής σε όλο το παιχνίδι, μαζί με την Παρασκευή, έλεγαν πόσο ανάγκη έχουν τα λεφτά. Από αυτή την άποψη χαίρομαι που το πήρε ένας από τους δυο τους. Όταν σε όλο το παιχνίδι εκφράζεις συνεχώς ότι έχω ανάγκη τα λεφτά, τότε πάρ’τα. Χαίρομαι. Μακάρι να το εκμεταλλευτεί σωστά.
Εγώ πήγα για το μόντελινγκ, η Παρασκευή πήγε για το μόντελινγκ, ο Ηρακλής δεν νομίζω ότι πήγε για το μόντελινγκ, από όσο τον ξέρω», λέει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.
Δείτε το απόσπασμα
- Οι αποκαλύψεις του διαιτητή Εστράδα μετά από μια κόκκινη κάρτα στον Κριστιάνο Ρονάλντο
- Καιρός: Συννεφιασμένο σκηνικό το Σάββατο με πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα βρέξει
- Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων για καλό σκοπό
- Μπορεί κάθε μέρα να είναι σαν Χριστούγεννα;
- Και όμως η κυβέρνηση δεν μπορεί πια «να γυρίσει το παιχνίδι»
- Όταν το πινγκ πονγκ ήταν νύχτα, χρήμα και τζόγος – Η αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο του «Marty Supreme»


