Επεισοδιακό κορoνο-πάρτι στην Ξάνθη: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο
Βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε τρία άτομα.
Επεισοδιακό ήταν το πάρτι που διοργανώθηκε εν μέσω lockdown σε κατοικία σε Ξάνθη την Πέμπτη.
Σύμφωνα με το empros.gr, ειδοποιήθηκε η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραβίαση των μέτρων κατά του κοροναϊού.
Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκαν στο σπίτι για να πραγματοποιήσουν έλεγχο, οι παρευρισκόμενοι τους επιτέθηκαν με βρισιές και απειλές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.
Επίσης βεβαιώθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ στον έναν από τους συλληφθέντες, ιδιοκτήτη της οικίας όπου γινόταν το πάρτι, και 300 ευρώ στους άλλους δύο παριστάμενους
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Συνελήφθησαν χθες (17-12-2020) το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης τρεις (3) ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου μετά τη διαπίστωση διατάραξης κοινής ησυχίας και πραγματοποίηση ιδιωτικής συνάθροισης στην οικία του ενός δράστη, οι άλλοι δύο εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, καθώς επίσης ο ένας αρνήθηκε τον έλεγχο και ο δεύτερος με τη χρήση βίας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη.
Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κοροναϊού
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





















![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442