
Μπόσι Καλαβρύτων : Χωρίς internet, τηλεκπαίδευση και δρόμους – Τι λέει κάτοικος στο MEGA
Για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της τηλεκπαίδευσης, πολλοί από τους κατοίκους έχουν τοποθετήσει δορυφορικά πιάτα στα σπίτια τους.
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που ζουν στο Μπόσι Καλαβρύτων, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η κάτοικος της περιοχής, Ελένη Διαμαντοπούλου.
Συγκεκριμένα, στην περιοχή δεν υπάρχει internet καθιστώντας αδύνατη την τηλεκπαίδευση για τα παιδιά, αλλά υπάρχουν και μεγάλα προβλήματα στους δρόμους.
Για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της τηλεκπαίδευσης, πολλοί από τους κατοίκους έχουν τοποθετήσει δορυφορικά πιάτα στα σπίτια τους, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι οι δρόμοι που έχουν καταστραφεί.
- Φορολογικές δηλώσεις: «Αυτόματα» πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες από αρχές Ιουλίου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Ιράν: Ο Τραμπ θέτει μόνος του προθεσμίες και μετά τις ακυρώνει – Απάντηση στην «αναστολή επίθεσης»
- Πώς η μοναξιά επηρεάζει την καρδιάς μας;
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στην Πετρούπολη: Νεκρός 36χρονος οδηγός

