Θέμης Κανέλλος : Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Big Brother
Ο Θέμης Κανέλλος ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρισε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother και έμεινε τελικά έξω από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.
Ο Θέμης Κανέλλος ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρισε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother και έμεινε τελικά έξω από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι.
Λίγο μετά την αποχώρησή του, ο εκρηκτικός Θέμης Κανέλλος κοινοποίησε κάποια Instagram Stories και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν δίπλα του, αποκάλυψε ότι έχει να πει πολλά για την εμπειρία του στο «Big Brother».
«Μετά από τρεισήμισι ολόκληρους μήνες κάνω το πρώτο μου στόρι. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γεμάτος από αυτό το ταξίδι που λέγεται Big Brother. Και απλά χρειάζομαι ξεκούραση. Έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα και στην εκπομπή της Μαλέσκου, το “love it”, αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube θα κάνω βίντεο σύντομα και θα πούμε πολλά. Οπότε συντονιστείτε. Να ξέρετε είμαι καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πέρασα ακριβώς το μήνυμα που ήθελα μέσα από το Big Brother. Το να αγαπάς τον εαυτό σου, το να είσαι ο εαυτός σου, το να υποστηρίζεις την διαφορετικότητά σου. Δεν ντράπηκα ποτέ για αυτό που είμαι, δεν θα ντραπώ ποτέ, γιατί δεν είμαι ούτε εξωγήινος, ούτε κάτι περίεργο, απλά είμαι ο Θέμης και έτυχε να μου αρέσει το μακιγιάζ. Χαίρομαι για όλη την στήριξη. Εδώ κάθομαι και κάνω κάποιες συζητήσεις με 1-2, γιατί είμαστε και covid προφανώς. Απλά δεν μένω με τους γονείς μου, έπρεπε να μείνω σε κάποιους φίλους μέχρι να βρω σπίτι. Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιο θέμα, αλλά εντάξει, μόλις τώρα βγήκα από το σπίτι του Big Brother… Αυτό σας αφήνω…», είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.
Δείτε την ανάρτηση του εδώ
- Ρωσία: Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι κατέλαβε δύο οικισμούς στα ανατολικά της Ουκρανίας
- Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα 600 πλαστά διαβατήρια – Είχαν συλληφθεί για εγκληματική οργάνωση
- «Melania»: Εκατομμύρια στο τραπέζι, αμφίβολο box office εν όψει του Super Bowl
- Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 102-87: Άνετο μεσημέρι με νέα 100άρα στο ΣΕΦ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ έπληξε την Κούβα
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Αυταπατάται αν νομίζει ότι η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να αποσπάσει τη συναίνεση του λαού

