Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GNTM: Σάλος με τη φωτογράφιση στην Ελαφόνησο

GNTM: Σάλος με τη φωτογράφιση στην Ελαφόνησο

Κατακραυγή στα social media για τα σπινιαρίσματα και τις μηχανές σε παραλία NATURA στην Ελαφόνησο από την παραγωγή του GNTM

Σάλο στα social media προκάλεσε η φωτογράφιση του GNTM στην Ελαφόνησο όπου τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στην παραλία σε ένα concept επηρεασμένο από την ταινία «Mad Max».

Όπως γίνεται σε κάθε φωτογράφιση του GNTM, που πραγματοποιείται εκτός στούντιο, οι κριτές που βρίσκονται μαζί με τους παίκτες στον χώρο όπου θα γίνει η δοκιμασία, τους ενημερώνουν σχετικά με το μέρος.

Έτσι και στο νέο επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/12), η Βίκυ Καγιά είπε μερικά λόγια για την παραλία της Ελαφονήσου, αναφέροντας πως πρόκειται για μία ξεχωριστή περιοχή που είναι προστατευόμενη από το NATURA.

«Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον Δήμο Ελαφονήσου που μας φιλοξενεί», δήλωσε ο Γιώργος Καράβας, ενώ η Βίκυ Καγιά πρόσθεσε:

«Βέβαια, γιατί πολύ σπάνια γίνονται εδώ γυρίσματα και παραγωγές, γιατί έχει αυτή την ιδιαιτερότητα ο τόπος, είναι προστατευόμενος από το NATURA και είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ».

Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε τη Βίκυ Καγιά να οδηγεί ένα τζιπ πάνω στις λεγόμενες «αμμοθίνες», χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής.

Αφού «όργωσε» την παραλία, στη συνέχεια στήθηκε στο σημείο όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός της παραγωγής, ώστε να γίνει η φωτογράφιση.

Τα παραπάνω εξόργισαν τους χρήστες των social media, οι οποίοι αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να καταπατείται με αυτό τον τρόπο μια περιοχή, η οποία θεωρείται προστατευόμενη.

Τα σχόλια πήραν «φωτιά» στα social media, κατηγορώντας την παραγωγή και τo κανάλι για την απόφαση να πραγματοποιήσουν φωτογράφιση σε μια προστατευόμενη περιοχή με σπάνια είδη φυτών, για την οποία γίνονται τόσες προσπάθειες και ενέργειες ώστε να διατηρηθεί το εν λόγω οικοσύστημα.

Παράλληλα, οι χρήστες κατηγόρησαν και τον Δήμο Ελαφονήσου, που έδωσε την άδεια για να γίνει γύρισμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Σημειώνεται, ότι στον ιστότοπο του Δήμου Ελαφονήσου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Οι αμμοθίνες έχουν διεθνώς χαρακτηριστεί ως δασικές προστατευόμενες παραλίες. Πρόκειται για δυναμικά και ευαίσθητα οικοσυστήματα. (…) Οι φυτοκοινωνίες με αυτά τα χαρακτηριστικά (αμμοφύλλια, κρίνα, κλπ), είναι εξαιρετικά ευαίσθητες. Όταν περνούν ή διέρχονται πάνω τους τροχοφόρα, καταστρέφονται και δεν ξαναφύονται».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024